Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
alwarez Grafoman

Registrace: 12.7. 2009 Příspěvky: 2333 Bydliště: Severni Karolina USA
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
gawain Grafoman

Registrace: 17.11. 2007 Příspěvky: 580 Bydliště: Svätý Jur
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
cornus Grafoman

Registrace: 22.2. 2007 Příspěvky: 5356 Bydliště: Galgocy
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jaroslav Kejval Grafoman

Registrace: 21.6. 2006 Příspěvky: 741
|
Zaslal: čt leden 07, 2010 12:34 pm Předmět: |
|
|
Rukavice v celém sortimentu budou dostupné od cca března. Budou už jen klokan a za zajimavější cenu - levnější. Zvýši se i kvalita výroby a také velikostní ustálení. Takže bez obav. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pallo007 Grafoman

Registrace: 17.9. 2007 Příspěvky: 1428 Bydliště: Senec
|
Zaslal: st prosinec 30, 2009 2:25 pm Předmět: |
|
|
no rukavice je fajn, nemozem sa stazovat, sadla mi presne, trosku sa vytahala a aj velkost (L) je v poriadku... skoda len ze alexbow ich uz asi nebude predavat... netusite ci rovnaku rukavicu bude mozne dostat pod inou znackou alebo ci sa bude dat kupit coron niekde inde? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ludek Grafoman

Registrace: 18.3. 2009 Příspěvky: 778 Bydliště: Předměřice nad Labem
|
Zaslal: po listopad 09, 2009 9:04 pm Předmět: |
|
|
moje tabka je slozena ze dvou vrstev vrchni je silna 1.5mm druha taky 1.5mm, po case se mi ale ta vrchni nejak vymacka a zeslabí se, ze tu tetivu citím jak by tam ta tabka nebyla, natahuju asi 41liber na svuj natah.
Sanduro kuze na kuzi vterinakem, no nevim. Jehla a nit je proste jehla a nit. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
cornus Grafoman

|
Zaslal: po listopad 09, 2009 11:02 am Předmět: |
|
|
Ako býva teda tlstá tabka pre normálnu libráž? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
SanDuro Grafoman

Registrace: 22.7. 2007 Příspěvky: 1663 Bydliště: Praha
|
Zaslal: ne listopad 08, 2009 8:24 am Předmět: |
|
|
Nac to sit kdyz staci gelovy sekundak ....
San |
|
Návrat nahoru |
|
 |
alwarez Grafoman

|
Zaslal: so listopad 07, 2009 5:53 am Předmět: |
|
|
Cornus je uplne jedno jak bude kuze z klobouku tlusta ,vsak si muzes svazat 2-3 tabky k sobe . Kdyz je kuze moc slaba ja tabky svazuji k sobe v hornim miste oka kam se prostrkuje prst =prostrednicek , par zavitu vlakna B-50 postacuje ,ci par stehu na prositi a dostaneme neznicitelnou tabku ,nebot rychle nahradime tu spodni vrstvu jinou tabkou . Co doporucuji at je tabka vyrobena z ktere koliv kuze ji namazat olejem na boty ....... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
cornus Grafoman

|
Zaslal: st listopad 04, 2009 6:06 pm Předmět: |
|
|
Moje tabky na obe ruky.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
cornus Grafoman

|
Zaslal: st listopad 04, 2009 2:20 pm Předmět: |
|
|
Dobrý nápad.
Len jak je tá koža tlstá? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
JardaM Grafoman

Registrace: 21.9. 2008 Příspěvky: 1190 Bydliště: Zlín
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
cornus Grafoman

|
Zaslal: st listopad 04, 2009 1:29 pm Předmět: |
|
|
Na 90 lb luk som si teraz vyrobil tabku z neznámej kože na boty hrúbky 1.2 mm. Bola už najakovaná na čierno. Vypadá dobre.
Stejne si musím robiť na mieru, pretože mám dosť veľkú dlaň.
Robí sa teda z klokana aj tabka? O takú by som mal záujem. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
JardaM Grafoman

Registrace: 21.9. 2008 Příspěvky: 1190 Bydliště: Zlín
|
Zaslal: po listopad 02, 2009 9:29 am Předmět: |
|
|
alwarez napsal: | Je velmi jednoduche vzit dve slabe kuze a sesit je po okraji ci nekdy se nechaji slabe kuze dokonce slepit k sobe lepidlem ,ale vysledek je zase dost tvrda tabka co se musi opotrebovat strilenim . |
Ano, je to tak. Navíc se ten slepenec po čase vytvaruje do takového korýtka. Proto to dělám tak, že ty dvě či tři slabé kůže slepím jen na tom "dlaňovém" konci a přes prsty je nechám volné, jako listy sešitu.
Je to měkké už od začátku a nedeformuje se. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
alwarez Grafoman

|
Zaslal: po listopad 02, 2009 6:22 am Předmět: |
|
|
Pokud se tabka musi procesem strileni zmeksovat je proste moc silna kuze a je nekolik postupu jak si ji vyrobit sam, tedy ja si je sam vyrabim a tak mi jaksi nevadi kolik stoji kupovana . Je velmi jednoduche vzit dve slabe kuze a sesit je po okraji ci nekdy se nechaji slabe kuze dokonce slepit k sobe lepidlem ,ale vysledek je zase dost tvrda tabka co se musi opotrebovat strilenim . Sesita tabka vlaknem FF tetivy je pomerne stabilni i kdyz jsem nikdy nepocital kolik vystrelu vydrzi, nebot ja je drive ztratim v lese nebo ji nekomu dam . Pokud je kuze tabky moc tuha namazi ji olejem na boty aby zmekla. Jelikoz ja strilim 3 prsty pod sipem tabka mi vydrzi naveky. Tabka nejlepe funguje, kdyz na tenke kuzi je nasita srst tulene si dalsich vodnich savcu jako vydra,ondatra, bobr, nutrie atd
srst vlastne slouzi jako velmi hladke vypousteni tetivy az nekdy je to velmi kluzke a musi se tetiva hluboce zahaknout prsty, coz nekdy vyzaduje i zmeneni strelecke techniky a to neni vzdy zadouci . Nejrychlejsi vypousteni je jasne mechanicky vypoustec na kladkove luky a dalsi je srst tulene. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ludek Grafoman

Registrace: 18.3. 2009 Příspěvky: 778 Bydliště: Předměřice nad Labem
|
Zaslal: ne listopad 01, 2009 7:13 pm Předmět: |
|
|
To by bylo teda dobrý i na tabku, me normalne vydrží tak max 5 měsiců, nejlíp se s ní střílí asi po mesici, a přechod na novou je dycky dost problematický, musím je používat současně dokud ta nová nezmekne. Nedá se někde koupit kus te kůže z klokana, aby to dalo na několik tabek? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jaroslav Kejval Grafoman

Registrace: 21.6. 2006 Příspěvky: 741
|
Zaslal: pá říjen 30, 2009 8:41 pm Předmět: |
|
|
Klokan kůže je jediný špičkový materiál na rukavice- prsty. Před léty majitel CORONU přišel s touto kůži jako první. V dnešní době už to kopírují i 3 Rivers v 1 mm je 7 vrstev tenké kůže. Tato kůže se nikdy neshrne. Z klokaní kůže se šíjí velmi dahé moto vybavení protože při pádu se nikdy neprodře. dělal jsem i testy vlivu na rychlost 1. vypouštěč , 2.holé prsty, 3. klokaní kůže. o 4 ftps ostatní kůže, hovězí vepř. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
alwarez Grafoman

|
Zaslal: pá říjen 30, 2009 7:29 pm Předmět: |
|
|
Dal jsem tuhle rukavici jednomu memu sverenci a 3 roky v ni strilel !! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pallo007 Grafoman

|
Zaslal: pá říjen 30, 2009 2:01 pm Předmět: |
|
|
no ja som si to nevymyslel:
http://alexbow.cz/scripts/podrobnosti.php?IDZ=20
Popis:
Vysoce kvalitní klokaní kůže a osvědčený systém rukavice. Dokonalá volba pro náročné. Klokaní kůže dává vysokou pohodlnost, cit, vysokou pevnost při menší tloušťce. Pouze 1 mm silná klokaní kůže nahrazuje 5 mm hovězí kůže. Testováno u profesionálních střelců. Kvalitní rukavice ja základ pro dokonalou střelbu. Nekvalitní kůže ovlivňuje výsledné soustřely. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sobik Nováček

Registrace: 3.5. 2009 Příspěvky: 13 Bydliště: Lanškroun
|
Zaslal: čt říjen 29, 2009 11:56 am Předmět: |
|
|
Jejich polštářky vydrží o dost více. Asi po půl roce používání se mi na nich neobjevily prakticky žádné trhliny. Pokud někdo střílí spíš rekreačně, může to pro něj být investice snad i na několik sezón. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pallo007 Grafoman

|
Zaslal: čt říjen 29, 2009 7:39 am Předmět: rukavice Coron Klokan |
|
|
zdravim, mate niekto prakticke skusenosti s tymi "klokanimi" rukavicami? oplati sa kupit? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|