Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Hynek Stálý přispivatel
Registrace: 16.9. 2009 Příspěvky: 336 Bydliště: Praha - Libeň
|
Zaslal: st leden 13, 2010 4:55 pm Předmět: |
|
|
Mysa napsal: | to jsem zvědav, jestli poznáme která z kupiček sněhu je terč |
Ano ano, z těch fotek je poznat, že otázka byla na místě!
A taky proč mi teď v jistých kruzích říkají Lední Medvídku... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Jerry Nováček
Registrace: 10.6. 2007 Příspěvky: 81 Bydliště: Beroun
|
|
Návrat nahoru |
|
|
tulak77 Grafoman
Registrace: 31.12. 2007 Příspěvky: 2096 Bydliště: Pataš
|
Zaslal: po leden 11, 2010 5:08 pm Předmět: |
|
|
Dakujem |
|
Návrat nahoru |
|
|
Jirka H. Občasný přispivatel
Registrace: 23.12. 2007 Příspěvky: 172
|
|
Návrat nahoru |
|
|
tulak77 Grafoman
|
Zaslal: po leden 11, 2010 4:41 pm Předmět: |
|
|
mozem pekne poprosit este nejake foto ? prosiim .. dakujem .. tych par nestacilo na nasytenie mojho hladu |
|
Návrat nahoru |
|
|
Hynek Stálý přispivatel
|
Zaslal: po leden 11, 2010 2:46 pm Předmět: |
|
|
Jerry napsal: | Bylo to naprosto úchvatné ,podle mě to byl docela těžký závod ,ale moc pěkně postavený , akorád mi bylo líto Petárkejovo skupiny , protože ty se pořát váleli ve sněhu při vytahování šípů ,klobouk dolů ,zvládli to statečně |
To jako myslíš hlavně já? Mám naražený žebro, lehce podvrtnutej kotník, modřinu na koleni, sníh jsem měl až za ušima a na nose (to je střízlivé konstatování, žádné přehánění! ) a skončil jsem úplně vorvanej, protože jsem si to musel i odřídit, ale bylo to super! Byly to konec konců mý první oficiální 3d-čka s licencí. Dokonce mi to i (na mý poměry začátečníka-neumětela) docela šlo, i když na Arniho samozřejmě koukám dalekohledem. Nebýt toho, že jsem na konci únavou vypustil (5 outů v řadě) a že mi vůbec nejdou zviřátka dolů (nahoru to jde, husičku jsem třeba trafil v naší skupině jedinej), mohl jsem si plácat po rameni, že jsem stovku pokořil s přehledem. Takhle to byla rovná stovka a můžu být rád. Horší je, že jsem vyladil šípy a už se nemám na co vymlouvat. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Ludek Grafoman
Registrace: 18.3. 2009 Příspěvky: 778 Bydliště: Předměřice nad Labem
|
Zaslal: ne leden 10, 2010 8:27 pm Předmět: |
|
|
No jo koukám, ze jsem upřel TRRB vítězství z modrého kolíku , 231 pěkný číslo Jerry. Kdyz jsem psal ten prispevek, tak na webu nebyly jeste výsledky. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Jirka H. Občasný přispivatel
Registrace: 23.12. 2007 Příspěvky: 172
|
Zaslal: ne leden 10, 2010 5:10 pm Předmět: |
|
|
To Jerry
Mám v toulci tvůj poslední šíp)
Tu tětivu příště
fotky- dám odkaz
a zopakuj si počty:-))
Jirka H. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Jerry Nováček
Registrace: 10.6. 2007 Příspěvky: 81 Bydliště: Beroun
|
Zaslal: ne leden 10, 2010 10:54 am Předmět: |
|
|
Bylo to naprosto úchvatné ,podle mě to byl docela těžký závod ,ale moc pěkně postavený , akorád mi bylo líto Petárkejovo skupiny , protože ty se pořát váleli ve sněhu při vytahování šípů ,klobouk dolů ,zvládli to statečně _________________ Zkušenost nedělá výjímky. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Jana Nováček
Registrace: 7.9. 2008 Příspěvky: 28 Bydliště: Beroun
|
Zaslal: ne leden 10, 2010 1:43 am Předmět: Kokořín |
|
|
Bylo to super! Přijeli jsme si užít sněhu, střílení a legrace a to se nám splnilo, takže paráda! Dík moc! Jsem v 3D úplnej amatérek, ale mám pocit, že ti, co odjeli před vyhlášením mají mylné informace a protože střílím TRRB, nedá mi to nezareagovat na ...
... Bohužel nekteří tak strasne spechali, ze se omlouvám, ze jsem nezůstal na vyhodnocení. Strelil jsem vlastne uplne stejne jako loni. Arni opět ukázal jak, že se střílí to LB, s 215 pokořil i TRRB, o PB-HB nemuvě ....
Mám pocit (přesně to pak asi bude ve výsledcích), že Jerry vyhrál TRRB s 235 b.
Každopádně to byl moc pěkně postavený závod a fotky dodám časem _________________ Chovej se k druhému tak, jak chceš, aby se on choval k Tobě |
|
Návrat nahoru |
|
|
zeli Grafoman
Registrace: 17.8. 2007 Příspěvky: 1047 Bydliště: Jindřichův Hradec
|
Zaslal: so leden 09, 2010 11:44 pm Předmět: |
|
|
Griffin napsal: | Auta jezdí krokem celý den a zdá se, že ještě budou celý víkend.Klobouk dolů před Zelím, který to doklouzal od Jindřicháče. |
To ne já, skupina JIH se sesedla do jednoho auta, které řídil vynikajícím způsobem Honza Tichý, naše nová posila. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Griffin Grafoman
Registrace: 21.7. 2006 Příspěvky: 1283 Bydliště: Nymburk
|
Zaslal: so leden 09, 2010 11:18 pm Předmět: |
|
|
Ludek napsal: | Arni opět ukázal jak, že se střílí to LB, s 215 pokořil i TRRB, o PB-HB nemuvě . |
A sakra... a to jsem chtěl letos zase od jara střílet longbow... No, ještě, že jsem si loni vyhrál ten Monínec s TRLB, letos už to asi bude lehce problém... I když, do jara času dost, třeba se aspoň konečně naučím střílet.. _________________ Griffin |
|
Návrat nahoru |
|
|
Ludek Grafoman
|
Zaslal: so leden 09, 2010 11:04 pm Předmět: |
|
|
No asi tak, Chimeraci ráno jet nechtěli, ale musím si připsat plus body, protože já to chtěl aspoň zkusit, tak jsme jeli místo 2 auty jedním terénákem a synka jsem tak nechal doma. Tak jsme dorazili ve 4. Cesta nam trvala asi 3h. Mě se trať líbila, ale obtížnosti trati neodpovídalo počasí. Mám rád obtížné terče, co se týká umístění v terénu, tím ze klamou střelce jak jsou daleko, třeba ve stínu, pres rokli a tak. Ale nemám rád pseudo obtížné mety, které me nutí do neprirozených pozic. U nekterých se to podle me nepovedlo, asi nejvíce ten jelen dolů z kopce asi 22m, ten mel at jsem se postavil jak jsem se postavil porad vetve v zásahové zóně. Z hlediska balistiky šípu, je potřeba, aby i nad terčem bylo volno, pac šíp letí po parabole. Nicméně se mi to moc líbilo, prošel jsem to bez autu. Ale tech petek mohlo být mín, na tech davackach do 12m , to jsem si zprasil svojí nedockavostí sám. Bohužel nekteří tak strasne spechali, ze se omlouvám, ze jsem nezůstal na vyhodnocení. Strelil jsem vlastne uplne stejne jako loni. Arni opět ukázal jak, že se střílí to LB, s 215 pokořil i TRRB, o PB-HB nemuvě . Vsechny jsem vas rad videl a ahoj přístě , BB zdar |
|
Návrat nahoru |
|
|
Mysa Grafoman
Registrace: 25.9. 2006 Příspěvky: 4466 Bydliště: Praha - Radotín
|
Zaslal: so leden 09, 2010 10:46 pm Předmět: |
|
|
hrdina je Richard, který to celé odřídil a cestou mi občas ukazoval brždění a kristiánky, aby ukázal možnosti svého luxusního vozu s náhonem na všechny 4. Ale viděl jsem i škodovky _________________ Důvěřuj Aláhovi, ale napřed si uvaž velblouda.
Prorok Mohamed |
|
Návrat nahoru |
|
|
Griffin Grafoman
Registrace: 21.7. 2006 Příspěvky: 1283 Bydliště: Nymburk
|
Zaslal: so leden 09, 2010 10:42 pm Předmět: |
|
|
Hele fešáci - jste hrdinové! My tady v Polabí, 40km od Prahy, hrabali celý den sníh a takovou kalamitu tu už dlouho nepamatujeme. Auta jezdí krokem celý den a zdá se, že ještě budou celý víkend. Klobouk dolů před Zelím, který to doklouzal od Jindřicháče. Celý den na vás myslím a kontroluju net, jestli to Joe, Šobul a Pet.ar.kay nezrušili. Mýšovi, oblíbenému "nepříteli", jsem odpoledne ani nevolal, aby se po tom "zážitku" vyspal a "odmrazil", až zítra. Takže asi tak nějak.... _________________ Griffin |
|
Návrat nahoru |
|
|
pet.ar.kay Administrátor
Registrace: 19.6. 2006 Příspěvky: 1582 Bydliště: Praha - Řepy
|
Zaslal: so leden 09, 2010 9:22 pm Předmět: |
|
|
Bylo to náročný a krásný. Teplota tak akorát zimní ale nebylo přehnaně zima. Místy to dost klouzalo. Byl jsem u registrace tak jsem se nestihl rozstřílet. Podle toho taky vypadal začátek dost hrozivě. Ze sedmi výstřelů jsem dal šest outů už jsem se pomalu začal smiřovat s tím že odejdu s velice hanebným výsledkem ale trochu se to srovnalo měl jsem 92 bodů což je můj průměr a 12 outů. Nejvíc mě naštvala husa. Kde jsem trefil kolem osmičky ale šíp se smekl a sklouzl. Závod to byl parádní, pěkná trať v pěkném prostředí. Závod byl poměrně těžký a terén vzhledem ke sněhu poněkud náročný. Krajina to však vynahradila. Ztráty šípů nebyly taky tak hrozné jak jsem se obával. _________________ Říkej co říct chceš a mysli to vážně. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Mysa Grafoman
|
Zaslal: so leden 09, 2010 6:37 pm Předmět: |
|
|
trať byla led pokrytý asi 2Ocm prašanu. Ráno Riči loboval, ať se na to vyserem, protože pod hromadami sněhu nemohl najít auto. Cesta děsná. Zima, sníh. Byl jsem ve skupině P. Dlesek, Věra Majerová, Jeřanka. Petr tři auty , Věra taky tak nějak, já 4, Jařenka mraky. Nejhorší výkon za poslední dobu. Jeden aut jsem dal protože jsem se nerozstřeloval a na luku naskočí v mraze pár liber, jednou mi při výstřelu ujela noha, jednou jsem normálně přestřelil a jednou byl hubený srneček na maximálku z kopce skrz větve a to nedal skoro nikdo. Alespoń naše skupina trefila všichni větvičku a Petr přišel o ACC a byl nasraný.
Taky tam byl srneček proti obzoru a kdo nedal, měl po šípu.
Trať byla spíše těžší a dát aut se hrubě nevyplácelo. Ale bylo to báječné. Zimní lov jsem už dlouho chtěl zkusit.
Až mně překvapilo, kolik přijelo lidí přez policejní výzvu neopouštět domovy _________________ Důvěřuj Aláhovi, ale napřed si uvaž velblouda.
Prorok Mohamed |
|
Návrat nahoru |
|
|
Miki Grafoman
Registrace: 9.11. 2006 Příspěvky: 669 Bydliště: Hradištko
|
Zaslal: so leden 09, 2010 6:23 pm Předmět: |
|
|
Hmm, škoda no, mě traktor s radlicí protáhnul cestu k hlavní až kolem 11 hodiny do ty doby jsem byl uvězněn _________________ "Cynismus je jen adekvátní reakce na zaostalost lidstva" |
|
Návrat nahoru |
|
|
SanDuro Grafoman
Registrace: 22.7. 2007 Příspěvky: 1663 Bydliště: Praha
|
Zaslal: so leden 09, 2010 5:54 pm Předmět: |
|
|
Vice detailu, jaka byla trat, pocet stracenych sipu, vypitych grogu a tak...
San |
|
Návrat nahoru |
|
|
tulak77 Grafoman
|
Zaslal: so leden 09, 2010 5:50 pm Předmět: |
|
|
juuuuu to muselo byt super ..... vyzera to uzasne ... a tu iba prsi, viac fotiek viac fotiek |
|
Návrat nahoru |
|
|
SanDuro Grafoman
Registrace: 22.7. 2007 Příspěvky: 1663 Bydliště: Praha
|
Zaslal: so leden 09, 2010 5:49 pm Předmět: |
|
|
Je mi zima jen se na to koukam.
San |
|
Návrat nahoru |
|
|
Mysa Grafoman
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Mysa Grafoman
|
Zaslal: pá leden 08, 2010 11:43 pm Předmět: |
|
|
Já sebou beru piva a všude budem se Zelím trousit špunty, aby se ti lépe detekovalo _________________ Důvěřuj Aláhovi, ale napřed si uvaž velblouda.
Prorok Mohamed |
|
Návrat nahoru |
|
|
Ishi Nováček
Registrace: 3.12. 2008 Příspěvky: 75 Bydliště: Černošice
|
Zaslal: pá leden 08, 2010 11:39 pm Předmět: |
|
|
Beru sebou hledačku kovů, takže snad dohledáme ztracence. Hlavně, abysme se tam vůbec dostali. Zdar zítra.
Ishi |
|
Návrat nahoru |
|
|
Mysa Grafoman
|
Zaslal: pá leden 08, 2010 8:34 pm Předmět: |
|
|
to jsem zvědav, jestli poznáme která z kupiček sněhu je terč _________________ Důvěřuj Aláhovi, ale napřed si uvaž velblouda.
Prorok Mohamed |
|
Návrat nahoru |
|
|
zeli Grafoman
Registrace: 17.8. 2007 Příspěvky: 1047 Bydliště: Jindřichův Hradec
|
Zaslal: pá leden 08, 2010 7:30 pm Předmět: |
|
|
Mysa napsal: |
Dostanem se tam autem?? |
To je zásadní otázka.
Jakmile se tam dostanem, tak pak už je jedno, kolik tam bude sněhu. Aspoň to bude dobrodružný. A stejně si chci udělat na jaro novou sadu šípů... |
|
Návrat nahoru |
|
|
jchocz Stálý přispivatel
Registrace: 17.8. 2008 Příspěvky: 397 Bydliště: Třemošnice
|
Zaslal: pá leden 08, 2010 7:02 pm Předmět: |
|
|
No, kluci a holky hlavně pokud budete brát děti, tak si je uvažte řetězem k noze, protože v té kupě sněhu to bude problém je najít. To si pak rád počtu ty vaše dojmy...
Tak Vám to přeji. Užijte si to ! _________________ Jichoč
---------------------------------------------------------------------------------------------
Každý má svoji cestu, kterou musí nebo chce absolvovat.
mobil: 777 328 863, Skype: jchocz_vision
http://redukceerp.ic.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
|
Mysa Grafoman
|
Zaslal: pá leden 08, 2010 5:45 pm Předmět: |
|
|
Hynek napsal: | Miki napsal: | Mysa napsal: | ... Mám ti je koupit?? .... |
prď na to |
A to já bych tak tři čtyři bral, šlo by to? |
už to nezvládnu
Konečně bude vytoužené skiarchery a Arni bude mít kšeft se sněžnicemi
Dostanem se tam autem?? _________________ Důvěřuj Aláhovi, ale napřed si uvaž velblouda.
Prorok Mohamed |
|
Návrat nahoru |
|
|
Hynek Stálý přispivatel
|
Zaslal: pá leden 08, 2010 5:02 pm Předmět: |
|
|
Já to vidím tak, že si konečně vytvořím zásobu zbytků dřevěných šípů. Jen nesmím mít víc než 11 outů... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Ludek Grafoman
|
Zaslal: pá leden 08, 2010 3:49 pm Předmět: |
|
|
no to sem zvedav kolik šípů Kuba zítra ztratí, jestli to bude pěkný, ale i drahý výlet |
|
Návrat nahoru |
|
|
|