Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Kibe Grafoman
Registrace: 15.10. 2006 Příspěvky: 1065 Bydliště: Turnov/Praha
|
Zaslal: pá srpen 24, 2012 1:08 am Předmět: |
|
|
To já ale nemůžu...to musíte na toho nahoře _________________ když se střetne smysl s významem, tak počkej se svýmy soudy |
|
Návrat nahoru |
|
|
Dusan Grafoman
Registrace: 13.8. 2011 Příspěvky: 1264 Bydliště: Trnavská šíra step
|
Zaslal: čt srpen 23, 2012 3:20 pm Předmět: |
|
|
tak ja sa hlasim, aby si mi to prerobil, nech mozem upravovat svoje prispevky. niekedy sa mi totiz stane, ze spravim strasny preklep a mozem to upravit len tak, ze to znova postnem a ked na to uz niekto medzitym reagoval vyzera to chaoticky....
Dakujem vopred |
|
Návrat nahoru |
|
|
JardaM Grafoman
Registrace: 21.9. 2008 Příspěvky: 1190 Bydliště: Zlín
|
Zaslal: čt srpen 23, 2012 2:38 pm Předmět: |
|
|
Kibe napsal: | Tuhle práci občas dělám jako moderátor sám od sebe/ostatní asi občas také...pokud by někdo něco takového potřeboval udělat, tak se na mě může obrátit v SZ a já to předělám(je to otázka necelé minuty). |
Zajímavé je, že u některých vláken je editace možná - takové to tlačítko s nůžkami - a jiných ne.
Možná by byly dobré ty "nůžky" nastavit všude... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Kibe Grafoman
Registrace: 15.10. 2006 Příspěvky: 1065 Bydliště: Turnov/Praha
|
Zaslal: čt srpen 23, 2012 2:23 pm Předmět: |
|
|
Tuhle práci občas dělám jako moderátor sám od sebe/ostatní asi občas také...pokud by někdo něco takového potřeboval udělat, tak se na mě může obrátit v SZ a já to předělám(je to otázka necelé minuty). _________________ když se střetne smysl s významem, tak počkej se svýmy soudy |
|
Návrat nahoru |
|
|
BrckoSK Stálý přispivatel
Registrace: 14.9. 2011 Příspěvky: 446 Bydliště: Slovensko
|
Zaslal: čt srpen 23, 2012 12:51 pm Předmět: |
|
|
Dala by sa pridat moznost - upravit posledny prispevok?
Stava sa, ze niekedy su od toho isteho autora 2-4 prispevky pod sebou. A keby mal tu moznost upravit posledny prispevok, tak by bolo vlakno prehladnejsie. (Idealne by bolo ak by 2x rozmyslal a raz pisal, ale to sa stane kazdemu, ze sa pomylil...)
Je tam moznost zmazat, ale ked uz nieco napisal, tak sa im to nechce prepisovat ...
Alebo prispevky spajat (automaticky alebo manualne) |
|
Návrat nahoru |
|
|
Poutnik Občasný přispivatel
Registrace: 17.6. 2006 Příspěvky: 187 Bydliště: Všude a nikde, jinak prozatim Kladno
|
Zaslal: čt leden 25, 2007 12:43 am Předmět: |
|
|
Ono se to ma asi takhle, ja bych normalne mazat nemohl ve Vespere nic, ale jelikoz jsem veden jako admin, tak mam pristup mazat vsude, coz nedelam, pokud by to nebylo treba, jako treba odstranovat duplikaty hlasek... Pripadne gramaticke chyby, kdyz se nudim a biji opravdu do oci :c) Normalne bych mel mit pristup jen do Ohnovek a Tlacharny, kde bych mohl opravovat debaty a chyby... Aspon takhle to bylo v pudvodni verzi, kde jsem mel jen tato prava... A myslim ze uz jsem na to upozornoval... :c) _________________ HŇ, HŇ, HŇ |
|
Návrat nahoru |
|
|
Josh Redaktor
Registrace: 16.6. 2006 Příspěvky: 402 Bydliště: Kladno
|
Zaslal: st leden 24, 2007 1:00 pm Předmět: |
|
|
Ano, to chápu. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Lucínek Administrátor
Registrace: 16.6. 2006 Příspěvky: 2024 Bydliště: Kladno
|
Zaslal: út leden 23, 2007 11:55 pm Předmět: |
|
|
Poutnik je v danem foru moderatorem. Ano, je to tak, aby nebylo mozne odmazavat prispevky, na ktere jiz nekdo reaguje a nevznikala tak "divna" debata. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Nathanael Stálý přispivatel
Registrace: 16.6. 2006 Příspěvky: 348
|
Zaslal: út leden 23, 2007 4:58 pm Předmět: |
|
|
Divné, nedávno Poutník mazal ohnovky ve Vespeře a šlo to všechno pryč. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Josh Redaktor
Registrace: 16.6. 2006 Příspěvky: 402 Bydliště: Kladno
|
Zaslal: po leden 22, 2007 11:44 pm Předmět: Možnost smazat vlastní příspěvek |
|
|
Dneska se tu objevilo pár duplicit a triplicit příspěvků. Přestože se úplně dole tvrdí, že mazat jde, ve skutečnosti jde smazat pouze příspěvek, který je úplně nahoře. Pokud ti rychle někdo odpoví, nedá se nic dělat a takový duplicitní příspěvek už smazat nejde.
Naposledy upravil Josh dne po leden 22, 2007 11:47 pm, celkově upraveno 2 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|