Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
oooondrej17 Nováček
Registrace: 15.2. 2011 Příspěvky: 111 Bydliště: Slovakia
|
Zaslal: čt duben 18, 2013 8:29 pm Předmět: |
|
|
Presne na úrovni insertu, je to skôr hlboko poškriabané, nie zlomené ani prasknuté...
Trochu ho ešte potrápim a potom vyhodím _________________ Heroes are not born, they have to be made.
Hoyt Rampage M4
Trophy Ridge Hit-Man 5
Carbon Express Ultra Shock
NAP Quicktune 800
Samick SLB 2 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SanDuro Grafoman
Registrace: 22.7. 2007 Příspěvky: 1663 Bydliště: Praha
|
Zaslal: čt duben 18, 2013 6:23 pm Předmět: |
|
|
Na uplnom konci nevadi, akurat musis zarezat a zatriet sekundakom.
Od tej doby co sa mi zlomil pri vystrele karbon na dva kusy ich vyhadzujem ak je to niekde inde.
Mne sa nestalo nic ale keby vedla mna vpravo a vlavo bol lukostrelec tak by to bol pruser .....
Sice to bol moj mozno desattisici vystreleny sip ale aj tak. A mal som cuclflek na bicepse jak krava
San |
|
Návrat nahoru |
|
|
bowhunter123 Grafoman
Registrace: 14.6. 2010 Příspěvky: 653 Bydliště: Zvolen
|
Zaslal: čt duben 18, 2013 5:04 pm Předmět: |
|
|
ja sa mám moc rááád.. pri akomkolvek poškodení išiel šíp do dôchodku.. stačila malá prasklinka a dovi.. _________________ Lukostreľba je boj lukostrelca so sebou samým. (E. Herrigel, Zen a umenie lukostreľby) |
|
Návrat nahoru |
|
|
idiver Nováček
Registrace: 12.5. 2012 Příspěvky: 12 Bydliště: Brno
|
Zaslal: st duben 17, 2013 10:47 pm Předmět: |
|
|
Já jsem mě (mám) jeden CarbonFlash, prasklina nad hrotem cca 3cm, při "mrvení" tyčky v prstech to jemne pukalo. Střílel jsem tím normálně, po každé jsem kontroloval prasklinu, nic se s ní nedělo. Mám ho doteď, jen bez hrotu, až ho budu mít, ten šíp "dojedu". Pokud to zalepíš, bude držet. Akorát jaké lepidlo použít - uhlík je totiž "mastný" od přírody, tak nevím jestli jak moc bude držet. _________________ CB - PSE Rally
Vegetarián je indiánský výraz pro "špatný lovec". |
|
Návrat nahoru |
|
|
fedosteve Stálý přispivatel
Registrace: 21.12. 2011 Příspěvky: 447 Bydliště: Svätý Jur
|
Zaslal: st duben 17, 2013 8:02 pm Předmět: |
|
|
Tak ako píše Tecumseh. Pokiaľ je to prasknuté v mieste insertu, zaliať sekunďákom, nasadiť vložku, prebytočné lepidlo pekne zabrúsiť a môžeš strieľať. Taktiež som to tak robil a mal som to aj vyše roka. Ak je to na inom mieste šípu, tak tyčku znič a zahoď. Neoplatí sa to riskovať. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Tecumseh Grafoman
Registrace: 15.10. 2010 Příspěvky: 751 Bydliště: Biele Karpaty
|
Zaslal: st duben 17, 2013 6:19 pm Předmět: |
|
|
Tak to Ti asi nikto nepovie koľko ešte taký poškodený šíp vydrží ,ja mám tiež jeden trocha puknutý za hrotom asi na dva centimetre, po podobnom zásahu, zalial som to sekunďákom a zatiaľ to drží už asi 3-4 mesiace .Keby tá puklina bola viac ako 4 cm za hrotom už by som to neriskoval a vyhodil ho . |
|
Návrat nahoru |
|
|
oooondrej17 Nováček
Registrace: 15.2. 2011 Příspěvky: 111 Bydliště: Slovakia
|
Zaslal: út duben 16, 2013 6:46 pm Předmět: Poškodenie karbónových šípov |
|
|
Táto téma je často preberaná a dnes sa aj pre mňa stala pri nastreľovaní zameriavača aktuálnou.
Trošku som to prehnal a trafil drevo keď som "vyštiepaval" šíp dosť som doňho zaškrabol nožom. Výrobcovia odporúčajú už pri malom poškodení šípy meniť aby sa nerozštiepili pri výstrele.
Aké vážne podľa vašej skúsenosti musí byť poškodenie aby bol karbónový šíp nepoužiteľný? Nechcem riskovať že po výstrele mi skončí zapichnutý v ruke _________________ Heroes are not born, they have to be made.
Hoyt Rampage M4
Trophy Ridge Hit-Man 5
Carbon Express Ultra Shock
NAP Quicktune 800
Samick SLB 2 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|