Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
miki83 Grafoman

Registrace: 1.12. 2011 Příspěvky: 868
|
Zaslal: so květen 30, 2015 9:04 am Předmět: |
|
|
Ahoj, mám prosbu. Dcera (7let) střílí dva roky na levou stranu, je levačka, ale teď chce střílet na pravou stranu, že se jí líp střílí. Přitom ještě před rokem když to zkoušela tak jí to nešlo ale teď to zkusila a jde jí to líp. Má ragim wildcat, ale nemůžu nikde sehnat pravý střed velikost 48. Mám obavy jestli to nebude mít na ní vliv že se najednou z levý strany přeorientuje na pravou. Nevíte někdo kde by se dal samostatný střed sehnat? Zkoušel jsem to u všech co v republice berou ragimi ale nikdo ho samostatně nemá. Máte někdo podobnou zkušenost? _________________ Desert Hawk - Vari zone 225lb.
gotická kuše - 15.st. 150lb.
luk trapper 62- 45lb.
longbow 68-30lb.
Gamo Shadow DX |
|
Návrat nahoru |
|
 |
miki83 Grafoman

Registrace: 1.12. 2011 Příspěvky: 868
|
Zaslal: ne květen 24, 2015 8:48 am Předmět: |
|
|
Já jsem luk filip dceři pořídil, žádný problém není, ale je pravda že od toho člověk nemůže čekat zázraky. Nejdřív dostala asi ve čtyřech a půl letech od ťonga takovej bambusovej s gumovýma hrotama akdyž jí to bavilo tak dostala právě toho filipa a protože u toho vydržela tak k šestým narozeninám dostala wildcat a max spokojenost, teď už vím že jí to baví a příště koupím jen ramena. _________________ Desert Hawk - Vari zone 225lb.
gotická kuše - 15.st. 150lb.
luk trapper 62- 45lb.
longbow 68-30lb.
Gamo Shadow DX |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pistolník Nováček

Registrace: 5.1. 2015 Příspěvky: 85 Bydliště: Brno
|
Zaslal: st květen 20, 2015 1:50 pm Předmět: |
|
|
S těmito luky od Lazeckého špatná zkušenost. Velmi, ale opravdu velmi malý výkon a občas praskají. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kalus Nováček

Registrace: 8.4. 2015 Příspěvky: 3 Bydliště: Dolní Radechová
|
Zaslal: po květen 18, 2015 8:45 pm Předmět: |
|
|
Děkuji za další informace.Tento laminát mě napadl jako první jen nevím jaká je zkušenost s tímto lukem. Koukal jsem ještě na stránky p. Lezeckého ten tam taky tyto lamináty nabízí. Zaujal mě luk Filip Z máte někdo zkušenosti s tímto lukem? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zeli Grafoman

Registrace: 17.8. 2007 Příspěvky: 1047 Bydliště: Jindřichův Hradec
|
Zaslal: po květen 18, 2015 5:33 pm Předmět: |
|
|
kalus napsal: | Mám-li se přiznat, přemýšlel jsem o něčem levnějším. Jelikož nevím jestli to bude syna bavit. On ve svých 4 půl chce zkoušet všechno co vidí kolem sebe  |
V tom případě úplně postačí nějakej celolaminátovej dětskej luk za pár stovek. Např. toto:
http://www.luky-jma.cz/?p=productsMore&iProduct=187&sName=Luk-pro-nejmensi--SET
My to půjčujem nejmenším dětem když děláme někdy na akcích střílení pro veřejnost a na 4 a půl to bohatě stačí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pistolník Nováček

Registrace: 5.1. 2015 Příspěvky: 85 Bydliště: Brno
|
Zaslal: po květen 18, 2015 10:52 am Předmět: |
|
|
A nebo zkus od Kýzla - Tiniky. Je levnější a naprosto špičkovej. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Honza Nováček

Registrace: 20.3. 2015 Příspěvky: 4 Bydliště: Jindřichovice pod Smrkem
|
Zaslal: pá květen 15, 2015 11:03 am Předmět: |
|
|
Můj čtyrletý syn také střílí 10lbs luku od p. Kolihy. Můžu jen doporučit
Nebo kontaktuj Zelího ten má dobrý ceny
zelenek@centrum.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kalus Nováček

|
Zaslal: čt květen 14, 2015 4:43 pm Předmět: |
|
|
Děkuji za informace. Luk od Koliha je pěkný. Mám-li se přiznat, přemýšlel jsem o něčem levnějším. Jelikož nevím jestli to bude syna bavit. On ve svých 4 půl chce zkoušet všechno co vidí kolem sebe  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vason Občasný přispivatel

Registrace: 27.5. 2008 Příspěvky: 157
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vason Občasný přispivatel

Registrace: 27.5. 2008 Příspěvky: 157
|
Zaslal: čt květen 14, 2015 3:32 pm Předmět: Tombow |
|
|
Koupil jsem svemu 5ti letemu synkovi TOMBOW od pana Kolihy. 12lib - Uzasny luk, obrovska spokojenost  _________________ Nikdy nic neni tak jak se zda! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tonino Nováček

Registrace: 6.10. 2014 Příspěvky: 48 Bydliště: Modra
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
kalus Nováček

|
Zaslal: čt květen 14, 2015 10:42 am Předmět: Luk pro 5leté dítě |
|
|
Dobrý den, syn by chtěl střílet z luku, mohl by mi někdo poradit, jaký luk pro takhle malé dítě a kde koupit? Moc děkuji za radu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|