Hodnocení tématu:
  • 1 Hlas(ů) - 5 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Novinky pro členy ATL
#1
Vážení přátelé lukostřelci,
 děkujeme všem členům, kteří již zaplatili členský příspěvek za letošní sezónu. Všem, kteří tak neučinili a chtějí si započítat "První jarní šíp" do ligové tabulky, připomínám, že na turnaji se příspěvky ATL neplatí! 
V následujících dnech bude zveřejněn seznam členů pro tento rok. Aktualizaci budu provádět, pokud možno před každým turnajem, avšak ne těsně na poslední chvíli jak si kdo vzpomene. Počítejte tedy s tím, že pokud budete chtít započítat turnaj (kterého se zúčastníte, jako prvního v dané sezóně) do aktuální tabulky Ligy ATL, měla by registrace do ATL a následná platba příspěvků proběhnout alespoň deset dnů před daným turnajem. 
Prosím, po zveřejnění seznamu členů ATL si zkontrolujte své jméno a číslo. Pokud najdete nějaké nesrovnalosti, pište (johanka.kov@seznam.cz), ať to můžu napravit. 
Hezké lukostřelecké zážitky Vám všem přeje Johanka
Odpovědět
#2
Vážení členové ATL,
v sobotu dne 17. listopadu 2018 se bude v Lékařově Lhotě konat Valná hromada ATL. Začátek v 15 hodin v tělocvičně u Záhorků. 

 Za radu ATL Johanka
Odpovědět
#3
Vážení členové ATL, dnes byl na vláknu ATL ČR -lukostřelec.cz (uzavřené skupiny) zveřejněn návrh programu valné hromady 2018. Pokud se na toto vlákno nemůžete přihlásit, není to chyba ATL, ale je to způsobeno tím, že jste se na fórum přihlásili pod přezdívkou a mi ji nedokážeme přiřadit k vašemu jménu. Pokud máte tento problém, tak napište (kontakt ATL). Johanka
Odpovědět
#4
Prosíme všechny členy ATL, aby si zkontrolovali ligovou tabulku, zařazení do kategorií a seznam členů. Případné nesrovnalosti se budeme snažit co nejdříve odstranit, pokud nás na ně upozorníte. Kontakty najdete na našich stránkách. Děkujeme a přejeme hezké lukostřelecké sportování.
Odpovědět


Přejít na fórum:


Uživatel(é) prohlížející toto téma: 1 host(ů)