Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jaké šípy pro reflexní luk?
#1
Dobrý den, 
jdu si sem pro radu, protože si sama v této věci poradit neumím.
Mám objednaný reflexní luk 62" 27lb (Jekyll od Arniho), ovšem chybí mi šípy. Jsem začátečník, takže požadují, aby byly karbonové + zakončené pravým peřím.
Předem děkuji za odpověď/i Smile, budu neskonale vděčná.
Odpovědět
#2
Mám dojem, že některý z prodejců ti bude schopen potřebné šípy zkompletovat. Nevím odkud jsi, ale třeba Petr Čížek z Proluku, České Budějovice by to zvládnul.
Odpovědět
#3
Dost slušný servis se mi dostalo na lukysipy.cz (Lazecký a Měch)
Byli ochotní nechat si poslat speciální končíky a udělat šípy s nima.
Sice jsem měl špatnou zkušenost s hroty (odpadávaly), ale výrobce se dušuje, že jiní mu to vůbec nereklamují a jako omluvu mi poslal zdarma pytlík hrotů.
Vzhledem k naprosto parádnímu přístupu tady i v mailu a tomu, že šípy jinak vypadají moc hezky (profesionálně) a létají dost dobře mám důvod se domnívat, že šlo opravdu jenom o ojedinělý problém.
Takže doporučuji.

Nevyžádaná rada: na reflexní luk se obecně doporučují dřevěné. Spin a hmotnost o něco tužší/větší než na klasický luk ve stejné nátahové kategorii. Tj. např. na luk 40 liber se doporučuje šíp, který by byl pro "normální" luk 45-50 liber.
Netuším, jestli máš důvod pro ty karbonové - jestli ano, tak neber v potaz. Jestli ne, tak doporučuji ještě trochu pohledat pro a proti na netu a přihlédnout k této radě. Střelbě zdar.
Odpovědět


Přejít na fórum:


Uživatel(é) prohlížející toto téma: 1 host(ů)