Hodnocení tématu:
  • 1 Hlas(ů) - 2 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Havrani 2020 - stručné info k dubnovým turnajům
#1
Ahoj vespolek! 
O posledním dubnovém víkendu pořádáme dva turnaje - v sobotu velký turnaj především pro dospěláky (a omezený počet dětí), o den později v neděli pak dětský turnaj  (1. kolo Jihočeského poháru pro děti a dorost). Více informací níže:
1/ HAVRAN 2020 - sobota 25. dubna - první ročník dospěláckého turnaje, děti povoleny, ale bude pro ně uvolněno max. 10 - 15 míst (tím myslíme na rodiny, které jezdí střílet pohromadě - děti nebudou střílet všechny discipliny, budou chodit integrované do skupin...) - důvodem je skutečnost, že o den později pořádáme obdobný menší turnaj v rámci Jihočeského poháru a ten je určen výhradně dětem a dorostu. Účastníky čeká cca 12 disciplín a lovecká stezka. Propozice k turnaji zveřejníme a přihlašování spustíme cca měsíc před turnajem (včas upřesníme...). Přihlašování bude probíhat přes web ATL. Akce je zařazena do LL.
2/ Jarní havránek 2020 - neděle 26. dubna - druhý ročník turnaje, který je součástí Jihočeského poháru dětí a dorostu. Propozice zveřejníme cca měsíc před akcí, přihlašování přes e-mail (nejlépe jeden mail se seznamem účastníků za každý oddíl/klub). Celý JHČ pohár je letos nově zařazen do LL.

Podrobnosti vyplynou z propozic. Z pátku na sobotu a na neděli můžeme nabídnout nocleh v našem zařízení (www.envicentrum.eu), kapacita je cca 30 ubytovaných.
Tom Pollak, Lukoklub RAVEN, Horažďovice.

tady pár fotek z loňského prvního ročníku dětského turnaje. Velký turnaj se koná tamtéž, jen trať bude delší, disciplín povícero a samozřejmě složitější... https://www.facebook.com/pg/DumDetiAMlad...2207946049
Odpovědět
#2
Jaká bude celková kapacita turnaje? Očekávám zase registrační návalSmile
Odpovědět
#3
Ahoj Tome.
Dorost počítáte mezi děti, nebo mezi dospělé?
Já jestli můžu přihlásit na HAVRANa svoji téměř samostanou 15ti letou slečnu.  Smile
Honza s Luckou
LK Totem
Odpovědět
#4
(03-03-2020, 08:37 AM)Tom P. Napsal(a):Ahoj Kaťasi, vzali jsme si příklad od vás a zatím si věříme na cca 60 ks... .
Odpovědět
#5
...  Ahoj tak si myslím že  60 , bude málo  mlčoch
Odpovědět
#6
(03-04-2020, 01:21 PM)Mlčoch Napsal(a): ...  Ahoj tak si myslím že  60 , bude málo  mlčoch

To máš jedno. Málo je i 120, tak co s tím naděláš? Radši ať to mají v klidu. Jen se můžeme důvodně obávat, že se nestihneme přihlásitBig Grin
Odpovědět
#7
(03-03-2020, 09:43 AM)honzik181 Napsal(a): Ahoj Tome.
Dorost počítáte mezi děti, nebo mezi dospělé?
Já jestli můžu přihlásit na HAVRANa svoji téměř samostanou 15ti letou slečnu.  Smile
Honza s Luckou
LK Totem

Ahoj Honzo, tak jsem to probral s naším astrologem a na sobotu nebudeme dorostence počítat mezi děti, čili tak kvóta bude pouze pro děti (žáky). Ještě doplňuji, že ne vždy budou mít děti své mety, některé discipliny z praktických nebo bezpečnostních důvodů vynechají, pididěti v sobotu také nebudeme zohledňovat zvláštními metami, ani vyhlašovat. Všechno bude v propozicích. Tož tak.

(03-05-2020, 08:22 AM)Kaťas Napsal(a):
(03-04-2020, 01:21 PM)Mlčoch Napsal(a): ...  Ahoj tak si myslím že  60 , bude málo  mlčoch

To máš jedno. Málo je i 120, tak co s tím naděláš? Radši ať to mají v klidu. Jen se můžeme důvodně obávat, že se nestihneme přihlásitBig Grin

Klucí, jsem rád, že očekáváte zájem, já také doufám, že se to naplní. Ještě před 10 lety bych udělal rovnou turnaj pro 120 střelců a nakonec by to "nějak" dopadlo. Letos jsme to ale vymysleli pro 60 kousků a budeme moc rádi, když do sebe všechno zapadne a lidi budou odjíždět když ne přímo spokojení, tak aspoň s pocitem, že to stálo za to. A my z toho nebudeme měsíc marodit a neotráví nás to do budoucna. Nápady totiž jsou, pořád vzpomínám na ten loňský Landštejn, ty akce na hradech mají něco do sebe a my tu máme blízko Kašperk, Rabí, Velhartice... uvidíme časem, ale v hlavě to mám! Jinými slovy, jak říkal kdysi můj spolužák Pepa, když se dvořil Monice a jí už to přišlo hrozně dlouhé a bez výsledků - "drahoušku vydrž, všechno bude. Ale postupně!"
Odpovědět
#8
(03-05-2020, 10:11 AM)RAVEN Napsal(a): Ahoj Honzo, tak jsem to probral s naším astrologem a na sobotu nebudeme dorostence počítat mezi děti, čili tak kvóta bude pouze pro děti (žáky). Ještě doplňuji, že ne vždy budou mít děti své mety, některé discipliny z praktických nebo bezpečnostních důvodů vynechají, pididěti v sobotu také nebudeme zohledňovat zvláštními metami, ani vyhlašovat. Všechno bude v propozicích. Tož tak.

Děkuji za odpověď. Už se moc těšíme.
Honza
Odpovědět
#9
Přátelé, v duchu doby jsme nuceni zrušit oba turnaje v dubnovém termínu. Náhradním termínem pro obě akce je poslední víkend v září, tedy 26. - 27. září (s radou ATL předjednáno...). Veškeré zatím uvedené informace zůstávají v platnosti, mění se pouze termín. Propozice a přihlašování předpokládáme zveřejnit, resp. rozjet v druhé půli srpna. Děkujeme za pochopení a těšíme se na viděnou na některém z turnajů raného léta (snad...).
Za Lukoklub RAVEN Horažďovice zdraví Tom Pollak.
Odpovědět


Přejít na fórum:


Uživatel(é) prohlížející toto téma: 1 host(ů)