Témat: 5
Registrován od: Jul 2017
Hodnocení:
1
Ahoj všichni, přihlašování už frčí a maximální počet střelců na turnaj je 70!!! Platba je letos nově převodem na účet!!
Vše už chystáme a ladíme:-) Vlci už cvičně pobíhají po louce a my se snažíme naučit je na správnou rychlost:-)
Vše potřebné najdete v propozicích.
Pokud budete mít někdo dotaz, pište nebo volejte.
Pavlos
Témat: 1
Registrován od: Feb 2019
Hodnocení:
0
My už se těšíme :-)
No a protože tak nějak není vůbec čas trénovat, mám obavu, že si na nás Ti vaši vlci asi pěkně smlsnou... :-)))
Lenka a Petra
Témat: 0
Registrován od: Nov 2018
Hodnocení:
0
08-25-2019, 01:46 PM
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 08-25-2019, 02:16 PM uživatelem Jura.)
Byl jsem na Rejvízu poprvé a moc se mi tam líbilo. Krásná tečka za naší dovolenou. Jura a holky z Ag.
Témat: 12
Registrován od: Mar 2017
Hodnocení:
2
Za TOTEMáky veliký dík. Turnaj jiný, než bývá zvykem:-) Většina nás to pojala jako několikadenní trip po Jeseníkách se sobotním turnajem v Rejvízu. A zakončili jsme to nedělním "dorážecím" kolektivním výšlapem:-) Ahoj Petr @ficcus
Témat: 0
Registrován od: Jun 2019
Hodnocení:
0
Za horažďovický RAVEN rovněž děkujeme za možnost zúčastnit se turnaje. Bylo to... obohacující. A moc pěkné! Díky všem za příjemnou společnost a Pavlosovi (a jeho týmu) za skvělý turnaj. Tom P.
Témat: 10
Registrován od: Mar 2017
Hodnocení:
11
Díky za krásný turnaj. A díky i Messermannovi za poturnajový výprask v ping pongu.
A pro všechny - výsledky jsou zaneseny do lukostřelecké ligy, můžete se podívat na aktualizovaný žebříček.