Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Genius Loci 2023
#21
Zdravím Tě Lojzo,ahoj...
Předem taktéž poděkuji Holík'ovi za zveřejnění výsledků.
Děkuji.
K věci..Omlouvám se tedy všem kterých se moje strohé pozeptání dotklo,či si to vybavili v jiném ,,světle" než jsem zamýšlel .ba jsem vlastně ani netušil že by někoho mohl můj ,,výkřik" do tmy pohoršit,načež se ještě jednou z hlouby duše omlouvám !
Jsem v ATL pouze druhou sezónu,střílím z luku necelé tři roky,tudíž nemohu znát veškeré souvislosti či věci stím spojené co se minulých časů týče...ano,neznalost neomlouvá,ale..
Vžádném případě,nechci aby to vyznělo k lidem kolem ATL že je nectím..ba naopak vážím si toho,jejich... Vašeho času,energie nadšení a úsilí které do ATL vkládáte.
Jsem naopak hrdý že do téhle ,,NAŠí" komunity a kolektivu jsem součástí!!
PS: ..jen jsem se zkrátka nevhodně vyjádřil,k Lucínkově odpovědi...jehož smyslem mělo být,to,že mi nejde o celkové pořadí,jak kdo dopadne..jen se rád ,,kochám tabulkami" a porovnávám..kde se kdo polepšil a co naopak jsem já zbabral....

Toť asi vše ...nejsem řečník ani spisovatel...a raději teď vezmu luk a jdu si brnknout o tětivu.
S pozdravem BAZY a díky pochopení...ahoj
Odpovědět
#22
Díky, Bazy. Vážím si Tvé odpovědi a myslím, že potěšila i ostatní. 
Zdraví Lojza
Odpovědět
#23
Ahoj přátelé, za fragment Stromovky, který se účastnil GL moc děkuji za nádherný závod. Výkony se držely na spodní hranici našich schopností, o to víc ale bylo hezkých zážitků. Mrzí nás, že jsme vás ochudili o naši přítomnost na sobotním večírku, budeme se snažit to vynahradit příště!
Ahoj v Radíkově.
Týna z Týna
Odpovědět


Přejít na fórum:


Uživatel(é) prohlížející toto téma: 1 host(ů)