01-05-2026, 07:32 PM
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 01-06-2026, 04:36 PM uživatelem PavolDrak.)
Zdravím
1. vás všechny chci přivítat v Novém Roce
2. Poprvé přebírám kompletní organizaci závodů v Děčíně (původně memoriál P.J. Horehledě) - nově Šíp Messermana (pracovní název) - pavel je OK nebojte...
proto mám několik proseb - potřebuji pomoct především s organizačními body
A. na koho se mám obrátit ohledně zápisu závodu do termínu turnajů
B. prosím o přístup nebo zaslání přesných podmínek pro zařazení závodů do lukostřelecké ligy
C. platební podmínky pro asociaci (pojištění, poplatek atd...)
3. Po loňském roce jsem (Kdy jsme převzali z cca90% organizaci) obdržel od Lucínka velice komplexní seznam konstruktivních připomínek k organizaci a stavu trati.
A. tyto připomínky se samozřejmě pokusím vzít k srdci a podmínky a organizaci závodu samozřejmě zlepšit.
B. Protože vás k nám na sever jezdí dlouhodobě více, rád bych slyšel (četl) i vaše připomínky
Termín závodu: předpokládaný termín
Pravidelně pořádáme závod v sobotu a neplánujeme to zřejmě měnit
termín 15.5. , či 22.5.
Předem děkuji za veškeré info, a pomoc.
S díky a pozdravem
Pavol "Drak" Vígh
BB Děčín
pozn.: pro některé kontakt na FB, WhatsApp, či přímo na tel.
1. vás všechny chci přivítat v Novém Roce
2. Poprvé přebírám kompletní organizaci závodů v Děčíně (původně memoriál P.J. Horehledě) - nově Šíp Messermana (pracovní název) - pavel je OK nebojte...
proto mám několik proseb - potřebuji pomoct především s organizačními body
A. na koho se mám obrátit ohledně zápisu závodu do termínu turnajů
B. prosím o přístup nebo zaslání přesných podmínek pro zařazení závodů do lukostřelecké ligy
C. platební podmínky pro asociaci (pojištění, poplatek atd...)
3. Po loňském roce jsem (Kdy jsme převzali z cca90% organizaci) obdržel od Lucínka velice komplexní seznam konstruktivních připomínek k organizaci a stavu trati.
A. tyto připomínky se samozřejmě pokusím vzít k srdci a podmínky a organizaci závodu samozřejmě zlepšit.
B. Protože vás k nám na sever jezdí dlouhodobě více, rád bych slyšel (četl) i vaše připomínky
Termín závodu: předpokládaný termín
Pravidelně pořádáme závod v sobotu a neplánujeme to zřejmě měnit
termín 15.5. , či 22.5.
Předem děkuji za veškeré info, a pomoc.
S díky a pozdravem
Pavol "Drak" Vígh
BB Děčín
pozn.: pro některé kontakt na FB, WhatsApp, či přímo na tel.