Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Man Kung a skutečný rok výroby❓❓❓
Exclamation 
Dobrý den, 

Chtěl bych pozdravit všechny fajn členy zde na fóru. A zároveň bych potřeboval názory od každého, kdo bude mít zájem poradit.

Už se mi podařilo celý seznam kuší dodělat a znovu otestovat všechny značky kuší a zjistit jejich správný rok výroby, ale bohužel u jediné značky, u kterých mi to nejde prakticky vůbec, tak jsou ty z Taiwanu, jako je Scorpion, Hori‑Zone a především Man Kung.

Nechci nikoho obtěžovat ani rušit od důležité práce, ale budu rád za jakoukoliv pomoc. Nečekám, že jeden člověk mi vyplní celý seznam, pokud nebude sám dobrovolně chtít, ale i kdyby každý vyplnil jen jednu či dvě kuše jako modely, tak mi to moc pomůže.

Malé vysvětlení, co přesně potřebuju…

Nehledám modelový rok výroby podle sériového čísla, který nemusí uvádět přesný původní rok výroby, kdy byl jejich produkt poprvé vyroben, protože většinou jde o rok výroby toho konkrétního kusu, což může být třeba příklad 2018, 2020, 2022, ale pravý rok může být třeba 2016. Píšu to jen jako příklad.

Přeji krásný a klidný týden všem.
S pozdravem,
H‑47

P. S. Nejsem začátečník a ani nehledám svou první kuši, která by mi seděla. Vyzkoušel jsem všechny možné značky a modely kuší i luků, takže už znám modely, které mi vyhovují. Začal jsem střílet už jako malé dítě a moje vášeň ke kuším mi vydržela dodnes. Každopádně budu velmi rád za každý názor ohledně značky Man Kung a jejich roku výroby, který se mi nějak nedaří zjistit. A to jsem kontroloval vše, včetně Googlu a umělé inteligence. Možná jsem hledal špatně, ale kdyby mi někdo poradil, kde se takové věci dají zjistit, tak budu opravdu moc rád. Zkoušel jsem kontaktovat přímo výrobce Man Kung, ale na moje zprávy delší dobu nikdo nereagoval, takže nevím, zda jsou ještě aktivní, nebo mám špatné e‑mailové kontakty, ale psal jsem na hlavní, který mají uvedený na webových stránkách. Kdyby někdo měl jiný e‑mailový kontakt, který je aktivnější, tak budu moc rád za doporučení. 

Ještě jednou moc děkuji za odpověď a za váš čas a podporu, které si nesmírně vážím. 

Seznam kuší - Man Kung:

Man Kung Anaconda MK-XB23BK.
Rok výroby: ❓

Man Kung Spectre MK-XB25BK.

Man Kung Stalker MK-XB52BK.

Man Kung Valiant MK-XB53BK.

Man Kung Hercules MK-XB55BK.

Man Kung Frost Wolf MK-XB56BK.

Man Kung Kraken MK-XB58BK.

Man Kung Jasper MK-XB60BK.

Man Kung Hector MK-XB62BK.

Man Kung Freak MK-XB63BK.

Man Kung Chester MK-XB65BK.

Man Kung Blast MK-XB68BK.

Man Kung Direwolf MK-XB70BK.

Man Kung Fighter MK-XB86BK.

Man Kung Sobek MK-TCS3BK.

Man Kung Soma 415 MK-BM10C.

Přiložené soubory Miniatury

Odpovědět

Přejít na fórum:

Uživatel(é) prohlížející toto téma: 2 host(ů)