Hodnocení tématu:
  • 2 Hlas(ů) - 5 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Klepákův mlýn 2018
#31
Ahoj kamarádi, dnes jsem poslala všem nezúčastněným zpět startovné, pokud by byl někde nějaký problém tak se ozvěte.
 
Co se týče dětského chaosu na předních místech, tak se všem omlouváme, ovšem ceremoniál opakovat nebudeme, píšťalky dostaly děti prakticky stejné, čokoládu také a diplom Dominikovi a Květě vystavíme opravený. Nelze kontrolovat každou položku na bodovačkách (u nás to bylo asi 3100 čísel). Vedoucím dětské skupiny jsem nesmírně vděčná za jejich ochotu starat se o bandu lukostřelečků. Příště se budeme snažit aby malé děti byly hodnoceny zvlášť, tím předejdeme těmto problémům. Ovšem zase se pak nebudou mladší děti moci porovnávat se staršími, kdo je lepší.
Letos se ukázalo (ostatně i v loni), že děti, kterým je 12 let a byly zařazeny už do skupin mezi dospělé, rozhodně nepatřily mezi slabé střelce, stejně tak malé děti, které střílejí jen na trochu kratší vzdálenost mnohdy mají více bodů než jejich starší soupeři.

Na mlýně zůstaly dva šípy Penthalon Black 1300 - letky žluté, vodící černá, půllitr Hulvát s náplastí - bohužel okousaný.

 Ještě jednou všem děkuji, že k nám na Klepák zavítali a za rok na shledanou (už máme dohodnutý termín). Johanka
Odpovědět
#32
Hola hola, přátelé, máme toho ještě dost na srdci, za co bychom vám chtěli poděkovat, tak alespoň něco, než vše upadne v zapomnění. KLackovi, který se v neděli po anglicku vypařil, jsme nestihli řádně poděkovat za sýr, který přivezl jako cenu. Ceny jsme měli již zakoupené a rozdělené, tak na sýr nakonec nedošlo. Je nám to líto, ale zas tak moc ne, protože jsme nevydrželi a načali ho. Je skvostný. Ostatně jako všechny sýry ze Skalan. Hermanovi a dalším děkujeme za lahev vína, kterou k tomu pijeme. Možná si zas na něco zas vzpomeneme. Mějte se všichni hezky!
Lojza a Johanka
Odpovědět
#33
Rád sa pridávam k spokojným lukostrelcom. Chválim výborne zvládnutý turnaj po organizačnej ale aj po technickej stránke. Všetko fungovalo ako malo, napriek môjmu pokusu odstaviť dostavník, zhodou okolností akurát pred Lojzíkom Smile . Extra ďakujem celému osadenstvu v kuchyni. Kuchyňa šlapala na jednotku, jedlo výborné a v dostatočnom množstve, takisto pivko som mal vždy natočené akurát, jednoducho raj pre lukostrelcov  Angel  .
Som veľmi rád, že som spoznal viacero ľudí, dovtedy známych len z facebooku alebo odtiaľto ale aj úplne neznámych. Taktiež skupinu sme mali "namiešanú" výborne. Spoznal som tam Zbyňka, Matěje, manželov "Hulvátových" (Záhorkovi   Wink ), samozrejme Evku a Luboša som už poznal a po dlhšej dobe zase rád stretol, ešte som tam mal Ivana ale ten ma viezol tam aj naspäť a poznáme sa už dlho.
Ak to bude len trochu možné, rád sa zúčastním tohto turnaja aj na budúci rok.
Odpovědět
#34
Ahoj, jejda, jsem zase nějak rozvířil emoce, to jsem ale vůbec nechtěl   Sad

Káťo, já jsem si nechtěl "stěžovat přes diskuse", tím méně být nekamarádský a nefér - zjistil jsem jenom, že jsou už výsledky, mrkl na ně, všiml si toho renoncu a napsal to sem.Tady se to týká Dominika / Fandy, tak je to možná bráno více osobně, ale udělal bych to stejně, kdyby to bylo obráceně nebo se to týkalo úplně "cizích" dětí. Fakt to nebylo nějak blbě myšleno ... Navíc mi ani nenapadlo, že by někdo ze zúčastněných dětí tu diskusi tady četl (Dominik určitě ne, žádné z našich dětí na stránky Lukostřelce nechodí). 

A rozhodně nečekám žádné opakování ceremoniálu, přerozdělování píšťalek nebo nové diplomy - to je blbina. Vyhlášení proběhlo, jak řekl jeden nejmenovaný 3D střelec, není důležité, co nastřílíš, důležité je, co máš napsáno  Wink  Ne, vážně ... nechte to plavat, všem je jasné, že se taková chyba udělá snadno a stejně snadno se přehlédne a nemá cenu to víc řešit. Omlouvám se, pokud se někoho forma sdělení dotkla, rozhodně to nebyl úmysl.  Turnaj jsme si bez ohledu na výsledky báječně užili a jsem pořadatelům velmi vděčný.
Odpovědět
#35
Myslím, že o chybách v bodovačkách malých dětí se toho už řeklo dost, diskuse proběhla kultivovaně, tak co si víc přát. My s Johankou už máme skoro uklizeno, ještě zítra a budeme mít většinu krámů roztříděnou a uloženou. Už přemýšlíme o budoucím turnaji, aby byl lepší a pohodovější.
Zdraví vás  Lojza
Odpovědět
#36
Už přemýšlíme o budoucím turnaji, aby byl lepší a pohodovější.

 To jako myslíš ještě lepší a ještě pohodovější  ?  Tak to jsem teda zvědavej, protože to bylo bezvadný, a ten nový čtyřlístek se ti fakt povedl. Původně jsem myslel, že to nepůjde trefit, ale šlo to!
Odpovědět
#37
bylo to hravé, úmrtnost šípů na poměry ATL minimální- jdou opravit. Mimo terč jsem nezlomil ani neztratil ani jeden. Obdivuji množství mechanických hejblat - a navíc fungujících.
Trošku mě sere to kyvadlo- já byl tak zaujat tou kuličkou, že jsem zapoměl střílet
Odpovědět
#38
Vážený pane, nejste jediný!
Loni přišlo Zelí na oběd a ještě nad sebou vrtělo hlávkou. Odjistil kuličku a pak prý jen zíral až se dokutálí. 
Terče se budou po letošním Klepáku zesilovat a nějak upravovat (Lojza už má napsán seznam oprav a úprav). Hezký den Joh.
Odpovědět
#39
Konečně jsem dopřebral fotky a jsou zde. Časem tam přidám ještě nějakou okolní krajinu, protože v tom počasí které panovalo byla nádherná.
https://photos.app.goo.gl/EiTQk18ANHDKGeiN8
Jinak bych hrozně moc chtěl poděkovat všem pořadatelům za báječnej servis a přípravu tratě. A všem účastníkům za vytvoření skvělé atmosféry na večírku i na trati.
KUMO
Odpovědět
#40
Ahoj, též moc děkuji za skvělý turnaj. Bylo to naprosto super. Konečně jsem dala dohromady fotky naší skupiny: Mlčoch, Kaťas, Soňa, Sova, Klacek, František a Vendy. I jim všem děkuji za skvělý den. Byli to naprosto fajn parťáci. ;-)¨
Naďa
P.S. Zde je odkaz na fotky:

https://uloz.to/!cIjoj6BHZarX/klepak-rar
Odpovědět


Přejít na fórum:


Uživatel(é) prohlížející toto téma: 5 host(ů)