Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lukohraní v Litohlavech 11.10.2020
#1
Wink 
Krásný den všem lukostřelcům,

počasí nám zatím přeje, i když denního světla a tepla je přeci jenom méně.
Navzdory okolnostem a blížícímu se konci sezóny ale pro širokou lukostřeleckou veřejnost opět chystáme pro příští nedělní odpoledne lukostřelecký program.

Všechny lukostřelce tímto vřele zveme na Lukohraní v Litohlavech, pořádané již pošesté na naší lukostřelnici v Králově Dvoře u Berouna, a to v neděli 11.10.2020 odpoledne od 13 do 17 hodin.

Lukostřelecké disciplíny Lukohraní opět mírně obměníme a dle chuti a zdatnosti i přizpůsobíme příchozím střelcům a zároveň budeme doufat, že počasí nám vydrží. Pro labužníky máme připraveny i chuťovky jako např. vrhání nožem nebo nově i atlatlem. Během odpoledne bude na místě i malé občerstvení.

Pozvánka je v příloze a další informace o nás najdete na našem webu lukostrelnicelitohlavy.cz.

Přidejte se k nám, rádi vás uvidíme.
Koneckonců, počet účastníků je tentokrát limitován pouze na 20 osob (Vaši účast nám prosím avizujte předem, nejlépe formou SMS). Navíc dodržujeme rozestupy mezi střelci, k dispozici máme dezinfekci a u střelby zásadně nezpíváme. Smile


Těšíme se na Vás!
Tomáš a Roman


Přiložené soubory
.pdf   Lukohraní v Litohlavech 11.10.2020 pozvánka.pdf (Velikost: 641,91 KB / Stažení: 5)
Odpovědět
#2
I pro nás je to trochu překvapení, ale jako venkovní sportoviště můžeme v počtu do 20 osob dál fungovat, takže potvrzuji, že Lukohraní se tuto neděli uskuteční. Tomáš
Odpovědět
#3
Účast na posledním Lukohraní byla slabší, ale počasí nám vyšlo a pěkně jsme si zastříleli, zbyl nám dokonce čas obejít si i náš 3D parkur.

Po nejnovějších opatřeních proti koronaviru fungujeme dál s omezením na skupiny max. 6 osob, do změny času (24.10.) střílíme úterý, čtvrtek, neděle odpoledne a v listopadu už pouze neděle dopoledne.
3D parkur je otevřený min. do konce listopadu o víkendech (soboty, neděle), takže pokud hledáte místo kolem Prahy kam utéct, nepotkávat se u toho s hromadou lidí a přitom být v přírodě s lukem v ruce, podívejte se k nám.
Více informací, kdy máme otevřeno, najdete na lukostrelnicelitohlavy.cz.

Hodně zdraví všem lukostřelcům !
Tomáš
Odpovědět
#4
Z důvodu preventivních opatření proti šíření koronaviru je provoz Lukostřelnice Litohlavy od dnešního dne bohužel uzavřen, a to jak plánované hodiny lukostřelby, tak terénní 3D parkur.
S ohledem na skutečnost, že tato omezení přicházejí na samém závěru lukostřelecké sezóny, jsme se rozhodli oželet poslední plánované tréninky, v roce 2020 ukončit provoz a lukostřelnici zazimovat. Otevíráme opět v dubnu 2021.
Všem přejeme pevné zdraví.
Tomáš
Odpovědět


Přejít na fórum:


Uživatel(é) prohlížející toto téma: 4 host(ů)