Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lukohrátky - 20.7.2024
#1
Ahoj všem, po pár letech odmlky jsme se domluvili s Petrem Holubem na tom, že spojíme síly a uspořádáme letos dlouho odkládaný další ročník akce Lukohrátky.
Termín bude sobota 20.7.2024 na tradičním místě v Libušíně, jen zázemí a dispozice turnaje budou letos odlišné od minulosti - například nebude k dispozici táborová základna (ta je celé prázdniny beznadějně obsazená), takže zázemí se tak trochu přesune k nám na zahradu ... o detailní podobě zatím jednáme například s obcí, žádosti na kompetentní orgány jsou tedy v běhu, jakmile budeme mít ze strany města příslib konání, zařadí se akce do oficiálního kalendáře. Ale protože je to už zanedlouho a plány na prázdniny jsou už pro řadu lidí jasné, tak dáváme vědět alespoň touto formou co nejdříve, aby termín vešel alespoň trochu do povědomí. 

Takže věřím a doufám, že se letos povede akci zorganizovat a že co nejdříve budeme moci potvrdit, že Lukohrátky letos opravdu budou.
Odpovědět
#2
Krásný den všem, přihlášky na Lukohrátky 2024 jsou spuštěny, v kalendáři najdete rovněž základní propozice. Detailní propozice včetně popisu disciplín a jejich bodového hodnocení budou zveřejněny později a mj. budou k dispozici pro každou skupinu spolu s bodovačkami.
Odpovědět
#3
Pozor, změna v propozicích turnaje.

Na základě ohlasů přihlášených střelců a s ohledem na počet přihlášených dětí jsme se rozhodli zrušit ustanovení o dětské skupině. Děti půjdou soutěž s dospělými a budou mít jen upravená pravidla, specifické disciplíny si schováme na příště nebo ještě uzpůsobíme pro soutěž dospělých. Takže samostatná dětská skupina nebude.
Odpovědět
#4
Krásný den všem, termín akce se blíží, proto pár informací. Jednak děkuji všem, co mají již zaplaceno. Jídlo se bude objednávat v pondělí 15.7., takže oběd budou mít podle propozic zajištěn ti střelci, kteří budou mít do neděle zaplacené startovné, ostatní budou mít asi hlad.  Ke stejnému datu je uzávěrka přihlášek, po tomto termínu, platba na místě apod - je to možné, ale za stejné startovné, leč bez oběda. 

K dispozici jsou již úplné propozice včetně popisu disciplín - je jich nakonec 17, takže se máte na co těšit. Propozice si můžete stáhnout zde.

K organizaci pár důležitých informací. Mapku se záchytnými body najdete zde: https://mapy.cz/s/lupohumemu
Mapka včetně tras je zde na obrázku. Bod 1 – tábořiště, bod 2 – parkování, bod 3 – prezence.

Červenými šipkami je označen příjezd na parkoviště pro všechny účastníky. V Libušíně pojedete do ulice Svatojiřská, odkud zahnete do ulice M.Pávla a pojedete stále dozadu – kolem škvárového hřiště a základy SVC Labyrint (kdy bývalo zázemí pro LH v minulých letech), následně kolem velkého fotbalového hřiště a potom uhnete směrem k velké smuteční vrbě – a jste na místě.
Z místa parkování se potom vydáte po fáborky označené cestě na prezenci (v mapce jsou to fialové šipky). Je to pěšky cca 250 m po lesní cestě.  

V žádném případě prosím nejezděte v den závodu na místo ubytování / prezence autem (viz. níže informace k ubytování)
Zrovna tak nejezděte autem až na louku, kde se velká část LH odehrává.
 

[Obrázek: mapkaLH2024_zazemi_sobota.png]
Pro ty, kdo dorazí už v pátek: 
Níže v mapce je modrými šipkami označen příjezd výhradně pro ty, kdo zde budou nocovat z pátka na sobotu. Uhnete ze silnice a vydáte se po polní cestě mezi zahrádky a dále podél lesa až k vjezdu do označené zahrady. Zde si můžete vybalit a v závislosti na počtu nocujících buď i zaparkovat, nebo následně vozem odjet a zaparkovat jej na místě pro parkování (2). Počet parkovacích místě je velmi omezený, stejně jako možnost vyhýbat se s ostatními vozidly a podobně. Z parkovacího místa se dostanete zpět cestou lesem (cca 250m) podle fialových šipek.
[Obrázek: mapkaLH2024_zazemi.png]
Odpovědět
#5
Ještě malá prosba - prosili jsme, zda by bylo možné dát vědět, kdo přijedete už v pátek (jsme zatím co vím asi na 20 lidech plus organizátoři) a dále ročníky narození u dětí. To druhé nevíme u žádných dětí s výjimkou vlastních. Mohli bychom poprosit o dodatečné zaslání této informace? Děkuji.
Odpovědět


Přejít na fórum:


Uživatel(é) prohlížející toto téma: 1 host(ů)