Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kusa pre zaciatocnika
#51
Athirus>> PROSÍM TĚ! NEcituj každou možnou větu, je v tom strašný chaoz. Chápu, že chceš, aby v tom byl pořádek, ale zas tolik nás tu nepíše, aby se v tom budoucí čtenář ztratil...

Nákup z UK - nevím jak dnes, když už není v EU - tzn. už to není bezcelní zóna (ale možná ještě platí nějaké dohody atd.) Nechce se mi hledat detaily - možná kecám - ale dej si na to bacha a ověř si to. Tudíž by tě nákup vyšel o dost dráž než z USA.

Nakup v USA, jak jsem tu už kamsi psal. Využij možnost prostředníků a asistovaných nákupů. Zprostředkovatelů je hromada, stačí jen hledat. 

České ceny nemá cenu řešit, většina prodejců není výhradním dovozcem a zastupitelem, tudíž berou zboží z centrálních skladů v EU, ketré si už naúčtují marži pro sebe.
Odpovědět
#52
Jasně chápu. Všiml sem si že ty ceny sou úplně někde jinde. S tou Anglii mi to taky pak došlo že už to bude asi jinak když sou mimo EU. Po nějakých zprostředkovatelích se mrknu a snad to vyjde.
Odpovědět
#53
Pokiaľ viem tak sa ešte len vedú rokovania o vystúpení UK z EU neviem kde ste prišli na to ,že už sú mimo, takže smelo nakupuj , nakononiec možno dôjde aj k dohode  o bezcolnom obchode a  nebude problém, ale zatiaľ je všetko po starom...Ak sa zhodnú na všetkých troch hlavných otázkach mala by UK vystúpiť z EU koncom marca 2019...
Odpovědět
#54
Taka je objednano z USA ted uz jen cekat az dorazi
Odpovědět
#55
Nakonec tedy Barnett?
Až dorazí, můžeš udělat menší recenzi a podělit se zde o své dojmy. Držím palce a ať Ti to střílí.
Odpovědět
#56
Super, to byla rychlost teda. Určitě se pak pochlub Wink
Odpovědět
#57
Ty jo nechci brát iluze ale Barnett zrovna už by má vytoužená kuše nebyla...mají dost poslední dobou problém...
Tohle jsem si před lety říkal o Hortonu, od té doby co dělá pod licencemi TP tak jsem změnil názor a šel do něj...
Barnetta jsem měl před lety a byla to jedna z prvních velmi přesných kuší které jsem měl.. odpustila střelci šílené chyby... ale bohužel po lučištích které měli koncovku AVi to není ono... je to hrozně lovecká firma ... teda čistě jen lovecká forma kuše...odbouchá se fakt hodně rychle...
Odpovědět
#58
To Jeník.
To je opět trochu zjednodušený názor. Tady se bavíme o reflexní kuši pro hobby střílení s rychlostí 245 fps.
Rameno je tradiční litý laminát, kterých bylo včetně jeho čínských kopií za ta léta nasekáno statisíce.
V testech tohle rameno vydrželo i 100 000 ran. Spoušťový mechanismus je zatížený jen 150 lb. Řekl bych naopak, že za ty peníze to bude super náčiní na to, co potřebuje. Já sám jsem kdysi na kladkovém Recruitu nastřílel 1000 ran a tětiva i lanovody byly OK, žádný problém. S custom doplňky upravitelná a s dalším potenciálem. Slušně přesná. Pokud jej kuše chytnou, může jí prodat, přidat peníze a koupit něco lepšího. Vzhledem k dobré ceně nákupu bude i po letech používání velice dobře prodejná. Srovnávat s kušemi za 15 000,- Kč a výše je trochu mimo mísu.
Odpovědět
#59
o jaké kuši teda se bavíte...přijde mi to dosti nepřehledné..
Odpovědět
#60
To Jeník
Pokud to chápu dobře já, tak o reflexní kuši Barnett BCR Recurve. 
Zda li jej objednal nebo dal přednost Excalibur, jak psal, zatím nevím.
Odpovědět


Přejít na fórum:


Uživatel(é) prohlížející toto téma: 60 host(ů)