(10-07-2018, 01:36 PM)Zbyněk Napsal(a): Za celé osazenstvo vznikajícího LK Stromová liga musím vyřídit nadšení a jen skvělé dojmy z celého turnaje i večírku. Škoda jen, že výsledky tomu příliš neodpovidaly. Za rok se určitě uvidíme znova! Kdo nedorazil, prohloupil.
Zbyněk, Nikča, Kokosák, Týna, Sova, Kachen a Umpa
Zbyňďo, obávám se, že výsledky odpovídaly pátečnímu večírku.
Jinak to byla krása krás a doufám, že nám takový super závěr sezóny vydrží ještě mnoho let.
Na příjezdu nás mimochodem bloudilo víc než jen Ita. Já jsem zase pro změnu málem skončil v Olšanech na hřbitově (ani ten kříž vprostřed cesty mne neodradil) . Příště už snad budou všechny silnice sjízdné, aby nám nemátly navigace nenavigace.
Ahoj Všem Klepákům, Mlčoch Boža Majka Pepa děkují Všem co se podíleli na zakončení LL 2018.Byla to po celý víkend oslava lukostřelby, která dlouho zůstane v naších myslích. Lukostřelci z Českého Lesa DĚKUJÍ.
par fotek z naší skupinky Wendy, Naďa, Soňa,Kaťas,Sova,František,Klacek, Mlčoch https://dlouhesipy.rajce.idnes.cz/Klepak_2018/
Ahoj všem, ještě jednou moc díky za naprosto báječný turnaj! Hlavně Johance a Lojzíkovi za neuvěřitelně dotaženou organizaci a svojí legendární skupině (Zbyňa, Káča, Kibe, Jichoč, Seifgard s Aničkou a Mára) za nádhernou sobotu. Takhle krásně jsem si dlouho neodpočala. Uvidíme se na jaře, bando. <3
Vážení lukostřelečtí přátelé, v příloze máte výsledky z Klepáku. Některé skupiny se nenamáhaly rozepisovat některé výsledky jednotlivců (zde je místo číslice pomlčka). Není ve výsledcích jednotlivců samozřejmě započítán Ajutův prcek a soustřel. Na dotaz proč nemohli střílet soustřel všichni ze skupiny, je jednoduchá odpověď. V některých skupinách bylo více střelců a tak by byli v nevýhodě. Při přípravě jsme ještě nevěděli, jak budou početné skupiny.
Hezké zkoumání dosažených výsledků přejí Johanka a Lojza.
Ahoj, také se připojuji ke chvále za turnaj.
Krásně jsme si užili tento oslavný a pohodový turnaj a už se těšíme na příští ročník.
Honzík a Lucka, LK Totem
Jé, jak tak koukám na výsledky dětí, tak je škoda, že skupina malých dětí měla blbě zapsané body na C a K kříži.
Tam byl zásah za 5 bodů - ale Květa má 2 body, Dominik, Tina nebo Asena po čtyřech ... protože tam mají počet zásahů a ne body Shodou okolností jsme na téhle disciplíně čekali, až ji prckové odstřílí, tak vím, že to nastříleli skvěle a o moc lepší výsledek mít nemohli ... Když potom namísto 2 bodů budeme počítat 10, namísto 4 bodů 20 ... tak by byli shodně na prvním místě Dominik a Květa se 140 body, následování Fandou se 136 body. Asena by zůstal čtvrtý se 130 a Tina se posunula na páté místo se 116 body ... Škoda
Na druhou stranu mít na krku takovou bandu prcků, nezešílet z toho a ještě ohlídat každou nuanci pravidel se dá fakt obtížně, takže to kvočnám opravdu zazlívat nelze, chvíli jsem s nimi byl a nezáviděl jsem Sám jsem si tohle kvočnování u dětí vyzkoušel několikrát u Ajuty a je to nářez I proto ještě jednou díky dětským kvočnám za odvedenou práci.
No a když jsme u toho děkování, tak sice jsem to říkal osobně na Klepáku, ale ještě přidám i sem - díky za krásně připravený turnaj, skvělé vege jídlo a vůbec za všechno. DÍKY!!!
Ahoj Lucínku a všichni ostatní. Díky za slova uznání a chvály. Pochopitelně nás mrzí, že někdo zapsal dětem výsledky špatně, ale s tím pořadatel v tu chvíli nic neudělá, zejména, když se dobu čeká právě na dětskou skupinu. Takových chyb tam může být více. Nevím, jestli právě dotčené děti, které tuto diskusi taky hodně sledují, z ní budou mít radost. Snad to příště vyjde!
Pěkné slunné dny přejí Lojza a Johanka
Lucínku, je to samozřejmě škoda a chyba a bude to pro pořadatele zase další úkol navíc jak to napravit. Sama dobře vím, že k chybám při počítání turnajů dochází docela snadno a často. Sám jsi napsal, že chápeš, jak k tomu došlo. Je ale více kamarádské a fér to raději pořadatelům rovnou zavolat a domluvit se s nimi na nápravě. Takovéto stěžování před diskuze vede snadno k nedorozuměním a nepochopení.
A ještě něco: Dneska ráno Fanda při snídani okomentoval své třetí místo v lize. "Víš mami, že je nejlepší ze všeho být třetí? Protože stojíš na stupních vítězů nejdéle ze všech !"