Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Děčín
#1
Děkujeme pořadatelům za úžasný turnaj mezi skvělými lidmi, s báječnou atmosférou. Počasí vyšlo oproti předpovědím náramně! Moc jsme si to užili. Ještě jednou díky!!! a těšíme se na výsledky :-)
Odpovědět
#2
Všicni z LUMARKU jsou doma.
Byl to bezva závod a super lidi. Díky moc všem co se na pořádání podíleli i těm co vytvořili takovou skvělou atmosféru.
Odpovědět
#3
Jsem rád, že jsme se konečně dostali na závody do Děčína. Přijeli jsme už v pátek a těšili se na zahřívací večírek, který byl žel poměrně skromný, což samozřejmě není chyba pořadatelů. Naopak Messermann se snažil seč mohl a vyhrával na kytaru až k půlnoci.

V sobotu jsme si vyzkoušeli originální disciplíny a okoštovali opojná meditační zákoutí. Pánové u Flu Flu disciplíny nám ochotně ukázali celý aparát a třeba se nám ho také podaří vyrobit. Jen ty Kumovo brzdící šípy co lítají 150m budeme muset trochu upravitSmile Dále musím ještě jednou poděkovat mladému panu vinaři za osobní oběť růžového k mé osobní potěše. Pivní dieta se těžko snáší, když máte na čepu Kácov.

Doplňkový program byl různorodý a především děti si přišli na své. Ono hrát si na kuželky s tříkilovou koulí nemůžete každý den a zkusit tvrdost lebky jen ve skákacím hradu není ono. Z dospělých kdo chtěl, mohl dostat na prdel od Messermanna v pinčesu (mimochodem roztrhal celý Lumark na kusy).

Celkově velmi vydařený víkend a mnoho díků všem, kteří nám ho umožnili prožít.
Kaťas a celý Lumark

PS: Doporučuji napřesrok všem, kteří letos zaváhali!!!
Odpovědět
#4
Ahoj, taky bych se chtěl přidat k poděkování za moc hezký turnaj. Krásné prostředí a super lidi:-)

Velké díky pořadatelům.

Pavlos, Marek a Melinka
Odpovědět
#5
Eliška a Mlčoch se také přidávají k  nekonečnému zástupu děkujících,Jedineční LIDÉ,báječná atmosféra parádní nejsevernější turnaj. Děkujeme KLANu Bumbových, a všem pomocníků a že jich tam bylo.Za rok na shledanou v Děčíně.
Mlčoch
Odpovědět
#6
Ahoj, i střelci z Manětína děkují Bumbovcům za výborně připravený turnaj. Těšíme se napřesrok.
Roman, Ondra, Ondra, Šárka, Jonáš, Honza, Kuba a Anička
Odpovědět
#7
Ahoj, taky se přidáváme s našimi DÍKY.
Moc pěkné prostředí a výborně připravený turnaj.
Moc děkujeme.
Honzík a Lucka za LK Totem.
Odpovědět
#8
Ahoj - bylo to skvělý a jako pokaždé - začínám stříhat metr do dalšího ročníku turnaje :-)
Odpovědět
#9
Díky moc za krásně připravený turnaj. Účastním se od prvního ročníku, kde byla účast ještě velmi komorní. Dnes je více lidí, propracovanější a domyšlenější disciplíny, celkově lépe "zmáknuté". Dosavadního milého pana kněze a včelaře, který nám žehnal "ať naše šípy míří vždy do černého" (ne, do černého ne, do žluté!) vystřídal jiný sympatický vyslanec víry, bodovačky se udělaly zase o něco jednodušší pro pořadatele, kteří nemuseli vše přepisovat v reálném čase do PC (to se fakt bez chyb nedá, tedy další krok správným směrem). Trochu mi chyběla střelba ku ptáku, po které tam stojí jen konstrukce, stejně jako kouličkový kolotoč. Oproti tomu bych klidně oželel průstřel středem terče, tedy takovou tu "malou ústupovku" - ne, že by to nebyla zajímavá disciplína, chraň ruka Páně. Ale při 12 šípech na střelce bez časového limitu to byla podle ohlasů ostatních skupin asi největší brzda na trati. Nám se to vyhnulo, my ji měli jako předposlední, takže se čekání nekonalo, ale ostatní takové štěstí neměli. Zato mi oproti minulé "matraci" nadchl Hromburác, ten byl krásnej ...
Jediné, co mi mrzí, je letošní slabá účast zástupců primitivní kategorie. Takhle hezky zvládnutý turnaj by si i v tomto ohledu zasloužil větší pozornost primitivů Smile No ostatních střelců bylo dost a tak jsme se vyblbli a zastříleli si parádně. Díky všem pořadatelům a pomocníkům! Těšíme se zase za rok ...
Odpovědět
#10
Milí přátelé lukostřelečtí,
díky za Vaše ohlasy, většinou děkují ti, kteří také pořádají nějaké turnaje a tak vědí, co to dá práce. Velice si proto Vašeho hodnocení vážím. Také jsme již s nejužším týmem zhodnotili turnaj a domluvili se, co by se mělo napříště zlepšit (např. vrátíme do programu Děčínskou poštolku, malá ústupovka bude trojmo - aby to "odsejpalo", a též zvážíme zařazení pontonu či na čekací dobu než budou výsledky zařazení kombatu, nebo jiného programu aby to čekání lépe uběhlo). Také bych chtěl touto cestou poděkovat poměrně velké skupině lukostřelců z našeho města, které jsem poznal díky mému kamarádovi Petru Rážovi. Ti mi nabídli ochotně pomoc s přípravou turnaje a v hojném počtu skutečně týden před zahájení opravdu přišli a vydatně mi pomohli. Takže Vaše chvála a děkování patří nejen mému klanu ale i jim. Někteří z nich se také zůčastnili samotného turnaje. Mám z toho ze všeho velkou radost, neboť se domnívám, že se memoriál podaří udržet i když už já nebudu moc. A též velký dík patří rodině Kýzlových, kteří od samého začátku provázejí a "zatraktivňují" náš turnaj a také jej podporují cenami.
Chtěl bych touto cestou také poprosit ty, kteří u nás byli, jestli někdo z Vás nemá alespoň pár fotek, které by mohl dát ostatním k dispozici. My jsme na oficiálního fotografa zapoměli a tak by se pár fotek hodilo. Předem dík, pokud někdo dáte odkaz.
Všechny Vás srdečně zdraví Mess.
Odpovědět


Přejít na fórum:


Uživatel(é) prohlížející toto téma: 2 host(ů)