Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
KLEPÁKŮV MLÝN 2021
#11
Lojzík s vrozenou skromností nezmiňuje, že mi k tomu velmi pomohl luk, který sám vyrobil.

A taky taktně zamlčel, že jsem se v čele tabulky ocitl asi tak na týden, než se ostatní dostanou taky na tři závody jako já.  Big Grin  Ale i tak jsem z toho šťastný jak blecha. Shy
Odpovědět
#12
Krásné dva dny, perfektně připravený závod, moc nám chutnalo, děkujeme. Získali jsme mnohé nové zkušenosti - hlavně u létajícího kůrovce, kterého jsme si opravdu pouštěli, aby letěl. Já jsem si říkala, že to Lojza trochu se závratnou rychlostí takového malého šmejda přehnal, ale přesto jsme to celá naše skupina nevzdala. Zachránil nás Tomáš dvěma trefenými šípy a myslím, že Zbyněk dalším, ostatní jsme vesele minuli. Když jsme pak zjistili, že jsme měli střílet kůrovce stojícího ve vzduchu, pěkně jsme se nasmáli  Big Grin Big Grin Jinak za nás veliké díky a budeme se těšit na další setkání. Míla a Tom
Odpovědět
#13
Smile 
Tiež sa chcem poďakovať za príjemne strávený víkend. Trať bola už tradične postavená veľmi dobre až pohodovo. Viem to, pretože som aj niečo trafil  Smile . Iba dúfam, že toho "kůrovce" trafilo čo najviac strelcov, aby sme tam mali na budúci rok ešte trochu stromov.
Odpovědět
#14
Přátelé, prosím o strpení. Výsledky zpracuji a zveřejním později. Včera do večera jsme uklízeli a sváželi lukostřelecké haraburdí a nyní máme na pár dní doma hosty, kterým se musím věnovat. Nebojte dočkáte se. Díky Johanka 

Jinak ztráty a nálezy: tři půllitry, černá mikina, jedny zánovní čisté trenýrky, šíp dřevěný (oranž. letky), Livečků sandálky, a již zmiňovaný luk, o který se zatím nikdo nepřihlásil - (konec konců naše Žofka ho, když se nikdo nepřihlásí, za pár let třeba užije).
Odpovědět
#15
Ještě jednou děkujeme za moc pěkný víkend.
Sám si uvědomuji, jak v sobotu večer po našem turnaji jsem byl vyšťavený a vlastně šťastný, že to mám za sebou.
Když jsem Vás viděl, jak jste unavení, ale čeká vás ještě druhá šichta bez šance na odpočinek, tak mi Vás bylo moc líto. Máte můj velký obdiv, že jste to zvládli.
Oba turnaje byly úžasný. Obdivuji Vaše výpočty ohledně složení sobotních skupin, že byly výsledky tak úžasně vyrovnané.
Ještě jednou moc děkujeme.
Honza s Luckou
Odpovědět
#16
Výsledky jednotlivců ze sobotního turnaje v příloze.

Pořadí a body skupin příloha druhá.

Jedna skupina měla špatně zapsané body u jednoho střelce. Poskočila by o dvě místa dopředu, ale na přední místa by stejně nedosáhla.


Přiložené soubory
.xlsx   Sešit1.xlsx (Velikost: 17,92 KB / Stažení: 26)
.docx   pořadí skupin bodů.docx (Velikost: 15,42 KB / Stažení: 22)
Odpovědět
#17
POSLEDNÍ VÝSLEDKY Z NEDĚLNÍHO ZÁVODU V PŘÍLOZE.
Myslím, že Attila je již dorostenec, nicméně si podepsal bodovačku, kde měl vyplněnou kategorii děti. Takže tím asi přišel o třetí místo. Hezký večer Johanka


Přiložené soubory
.xlsx   VÝSLEDKY1.xlsx (Velikost: 16,59 KB / Stažení: 31)
Odpovědět
#18
Johanko a Lojzíku za naší rodinu moc děkujeme za celovíkendové postříleníčko a program, byl to tradiční (sice komornější) Klepák. Každopádně velké díky za "netradiční" nedělní ligový závod a všechnu tu činnost okolo.
Odpovědět
#19
Milí kamarádi a přátelé, kteří jste alespoň trochu fotografovali, udělejte nám i ostatním radost a něco tady na fóru zveřejněte, prosím.
Zdraví Lojza
Odpovědět


Přejít na fórum:


Uživatel(é) prohlížející toto téma: 3 host(ů)