Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Oslavný turnaj 2022 Radíkov
#11
Moc děkujeme za super rozloučení se sezonou :-)
Odpovědět
#12
Posíláme už hezky z domova z Brandýsa Johance a Lojzíkovi a všem ostatním pořadatelům plné vědro díků za možnost takhle fajn se setkat a užít si lukostřelbu až do dna.
Petr+Jana+Kája

P.S.: doufám, že mi ještě dlouho zůstane ten bezva pocit jistoty, že ten právě skončený turnaj byl ten nejbáječnější vůbec Smile ... a i ten druhý nedílný pocit, že se už přeci konečně někdy musím naučit střílet
Odpovědět
#13
Veliké díky za krásné dva turnaje v nádherné krajině s prima lidičkama. Počasí jste taky skvěle zařídili. Johanko, Lojzíku, jste jedničky * Medaile za ligu jsou zatím nejhezčí, co jsem, kdy viděla. Těším se na příště. M.
Odpovědět
#14
Závěrečný turnaj se myslím velmi povedl. Nové zázemí je o řád lepší. Krásná příroda. Johanka s Lojzou postavili turnaj opět parádně. Medaile jsou rozhodně nejhezčí co jsme na turnajích viděli. Skvělá kuchyň dojem z turnaje jen umocnila. Johance, Lojzovi a jejich kuchyňské partě by jsme chtěli mooooc poděkovat!!! Petr a Kačka
Odpovědět
#15
Obrovské díky za celý víkend. Naprosto skvělá organizace, zázemí, turnaj, společnost... Prostě vše ? Dokonalé. Klobouček. Eva z Totemu
Odpovědět
#16
I Lukosové si to moc užili (disciplíny, krajinu i skupinu). Děkujeme a těšíme se co nejdříve na pokračování skvěle započaté sezóny.
Odpovědět
#17
Ahoj,
aj naše rodinka se přidává k díkům, moc hezké turnaje, moc hezké vyhlášení i medaile, moc dobré jídlo....
VŠE SKVĚLÉ
 DÍKY Faustíci  Wink
Odpovědět
#18
Děkujeme za lukostřelecké orgie. Jediným problémem turnajů JaL je to, že nastavují ostatním pořadatelům laťku proklatě vysoko. Díky!!!
Odpovědět
#19
Ahoj,
taky moc děkujeme, že jsme mohli přijet a zakončit sezónu. Už se těšíme na další. :-)
Honzík s Luckou
Odpovědět
#20
Wink 
Moc děkujeme za chválu, až vyperu a uklidím, nafotím ztráty a nálezy - nějaké svetry, bundy, hrnky, šípy....
Výsledky budou také, ale včera jsme se Žofkou raději sledovali Pata a Mata a popíjeli medovinu od Lucínka.
Dnes jedeme pro další lukostřelecké krámy a až se nebudu brodit v nehorázném čurbesu co jsme navezli z Radíkovské kuchyně, tak se do nich pustím. 
Hezký den Johanka
Odpovědět


Přejít na fórum:


Uživatel(é) prohlížející toto téma: 1 host(ů)