Témat: 4
Registrován od: May 2017
Hodnocení:
3
Parkování
Jelikož nám nečekaně ČEZ trochu omezil místa na stání č.3 ,přikládám ještě jedno velké parkoviště směr Lesná (viz mapka v propozicích), Nebojte se ho hojně používat, především ti co přijedou pouze na sobotu. Děkujeme. (normální chůzí 15min od nás )
Témat: 0
Registrován od: Mar 2022
Hodnocení:
0
07-02-2023, 10:49 AM
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 07-02-2023, 10:50 AM uživatelem BAZY.)
Lumark DĚKUJE za parádní turnaj...super dlouhou ,,loveckou" procházku v nádherné krajině/přírodě..
Zajímavý a vtipný disciplíny ✌️ ...které bylo radostí ,,stopovat" . Jo a guláš byl ňamózní !!!
Velké DÍKY a budu- em se tešit na další ročník.
Newah šewah pokajmu !
HOWK.
Témat: 0
Registrován od: May 2022
Hodnocení:
0
Neobvyklý pěkný zahajovací/ukončovací obřad lukostřeleckého klání. Nádherné prostředí, pole, louky, lesy, v luxusním údolí.
Milí, příjemní pořadatelé, pěkně jste to připravili.
Trať dlouhá a náročná, ale suprová, za mě lukostřelecká spokojenost.
Zdravím všechny členy skupiny, se kterými jsem si závody prošel, byli jste úžasní.
Obzvlášť obdivuju děti, že to "daly", na leckteré disciplíně jsem se divil jak byli lukostřelecky i fyzicky zdatný a šikovný.
Prosím ostatní lukostřelce či pořadatele o fotky, videa ze závodů, případně i o zveřejnění výsledků závodů.
Ať vám to všem lítá.
Témat: 1
Registrován od: Apr 2017
Hodnocení:
0
Posíláme jedno velké poděkování za báječný turnaj, skvělé prostředí, příjemnou skupinu, krásné i když náročné 3d a neotřelé disciplíny. Moc jsme si to u vás užili. Za AWEN Uhlíci
Témat: 9
Registrován od: Mar 2017
Hodnocení:
10
Díky moc za báječný turnaj, užili jsme si to vrchovatě.