Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Svatováclavský turnaj 2024
#1
Ahoj střelci,
 za LUKOS vás srdečně zvu na letošní Svatováclavský turnaj, který proběhne 14.9. na známém místě. Pro jistotu vypíchnu několik novinek, kdyby v propozicích zanikly v množství textu. 

1) Turnaj je nejen názvem ale i tématem disciplín věnován českému patronovi. Pro podpoření atmosféry tedy prosíme o účast v kostýmech. Motivací budiž to, že kdo dorazí v kostýmu, alespoň rámcově připomínajícím celou šíři středověku, tak dostane 20 bodů do celkového skóre (cca jeden dobrý šíp). Pokud budeme v kostýmu všichni bonus se krásně vyruší, ale účel splnil. Samozřejmě pokud Vás tato možnost neláká, uvidíme vás na turnaji stejně rádi. Jediné o co bych chtěl poprosit je o případné nesabotování :-), tedy pokud doma nenajde slamák a tuniku, ale máte kostým mimozemšťana, tak raději zvolte klubový dres (na druhou stranu pokud dorazí dobový Mongol nebo Kumán proč ne). Nebudeme si hrát na living history, ale zkoušíme si hrát s atmosférou a uvidíme jestli se to osvědčí. Díky za pochopení.

2) Zaplacení startovného bude možné do 27.8.2023. Neuhrazené přihlášky budou po kontrole stornovány a nabídnuty náhradníkům dle pořadí. Náhradníků bývá dost a chceme jim dát šanci ještě zavčasu.

Celé propozice jsou v příloze.

Těšíme se na vás a co nejdříve přidáme termín spuštění přihlášek. 
 
  Ať vám to dobře lítá,
   Ondra


Přiložené soubory
.pdf   Propozice_Svatováclavský_turnaj_2024.pdf (Velikost: 176,87 KB / Stažení: 9)
Odpovědět
#2
Ahoj,
  tak přihlašování bude spuštěno 12.8.2024 od 20.00. 
  Další novinky příště,
      Ondra
Odpovědět
#3
Ahoj střelci,
 moc děkujeme za váš zájem o nás turnaj, už teď máme cca 20 náhradníků. Moc vás proto prosím za nás i za ně, abyste startovné zaplatili v termínu a potvrdili tak účast, případně dali brzo vědět pokud vám do turnaje neplánovaně vleze oslava 63tých narozenin tchýně, kde nemůžete chybět. 
Připravujeme pro vás překvapení a zatím to vypadá že by to mohlo klepnout. Tak ještě počasí a dobrá nálada a snad si to u nás užijete. 
 Mějte se Ondra
Odpovědět


Přejít na fórum:


Uživatel(é) prohlížející toto téma: 2 host(ů)