Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jarních 7 modřínů 2026
Ahoj všem lukostřelcům, dovolujeme si Vás pozvat na Jarních 7 modřínů 2026 přihlašovaní bude spuštěno 29.03.2026 ve 20:00 hodin.

děkuji
za Lukostřelce Dlouhý Újezd - mlčoch
Odpovědět
Ahoj všem úspěšně přihlášeným. Byl to fofr - kapacita naplněna do 5 minut Sad Máme první odezvy, že někomu potvrzovací maily spadly do SPAMu, tak se, prosím, podívejte i tam.
Prý také tabulka s přehledem přihlášených měla chvíli skluz, ale já ji vidím správně vyplněnou.

Petr H.
Odpovědět
(03-29-2026, 07:20 PM)loccoCZ Napsal(a): Ahoj všem úspěšně přihlášeným. Byl to fofr - kapacita naplněna do 5 minut Sad Máme první odezvy, že někomu potvrzovací maily spadly do SPAMu, tak se, prosím, podívejte i tam.
Prý také tabulka s přehledem přihlášených měla chvíli skluz, ale já ji vidím správně vyplněnou.

Petr H.

Ahoj,

poslušně hlásím, že naše Verča je v seznamu přihlášených dvakrát. Poprvé nepřišel email (teď koukám, že je ve spamu), tak jsem ji přihlásil podruhé...

Ondra V.
Odpovědět
Ahoj  děkujeme za Váš velký zájem  těšíme se na Vás. Kapacita turnaje byla překročena velice brzy. Bohužel navyšovat ji už není kam .Bylo by to na úrok času/pohody/kvality turnaje.
děkujeme Vám za pochopení
Lukostřelci Dlouhý Újezd .
Odpovědět
Ahoj kamarádi lukostřelci, 

Rád bych se i já vyjádřil k našemu turnaji. Váš zájem je obrovský a moc nás těší a vážíme si ho, ale zároveň nás mrzí, že vašemu zájmu nemůžeme vyhovět všem. Původní kapacita turnaje byla navýšena o další disciplíny. Už jsme na 20 disciplínách a stále aktuálně evidujeme dalších cca 38 náhradníků. Aktuální kapacita je opravdu maximum co si můžeme dovolit k průchodnosti tratě a časové náročnosti. Tím pádem bude turnaj patřit k těm delším, tak s tím raději počítejte. Pokud bychom měli vyhovět všem, tak by kapacita turnaje musela přesáhnout 160 účastníků a to bohužel není v našich podmínkách reálné. 

Ještě jednou za Váš zájem děkujeme a pokusíme se udělat maximum pro Vaší spokojenost.

Aleš
Odpovědět
Ahoj všem malá změna v jídelníčku, právě nám psala střední škola Bor , že vzhledem k státnímu svátku budou schopni udělat vepřový guláš a rizoto , knedlíčková polévka zůstává. ten kdo bude chtít změnit jídlo - napište děkujeme.
Odpovědět
Za LUKOSy děkuji za skvělý a náročný turnaj, za všechnu práci, výborný guláš a úžasné počasí. 
 Těšíme se na příště, 
   Lukosové
Odpovědět
Ahoj,
tak to bylo ,ale velice povedené..krásné.....invazivní druhy nás nadchly....skvělý nápad a provedení. Děkujeme za úsilí a přípravu turnaje.
Rovněž naše skupinka byla příjemně  celo primitivní.  Těšíme se na podzim.

Za Khuté okhólakičhiye  Wahinkpe
Odpovědět
Jeníkovští se připojují k pochvalnému mručení. Kokosy už nelámou šípy, invazivní mrchy byly povedené, guláš nad očekávání dobrý, počasí na jedničku, páteční večírek příjemně umírněný... Primitivní skupině děkujeme za krásný společný den. Jen kdyby mě tak letos netrápila ta příroda - příště ji, prosím, odprašnit a odpylovat. Blush  Díky Johanka
Odpovědět
.... výsledky

Přiložené soubory
.pdf   tabulka výsledků 02.05.2026 modříny.pdf (Velikost: 70,43 KB / Stažení: 89)
Odpovědět

Přejít na fórum:

Uživatel(é) prohlížející toto téma: 1 host(ů)