Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Turnaj Sv.Víta v Habří 20.6.2026
V příloze jsou výsledky turnaje.
Honzík

Edit - Opraveno, už jsou tam správné výsledky. :-)

Přiložené soubory
.pdf   výsledky habří 2026.pdf (Velikost: 685,82 KB / Stažení: 83)
Odpovědět
(06-21-2026, 08:23 PM)honzik181 Napsal(a): V příloze jsou výsledky turnaje.
Honzík

Honzo ahoj, jsou to výsledky dětského turnaje na Šindláku Smile

Jinak se přidávám ke všem děkovatelům. Pro mě to bylo na Habří poprvé, vůbec mi to nešlo, ale užil jsem si to neskutečně. Co se sprchy týče - právě moje rodinka stejně tak od Ondry Vence jsme ukazovali 20 lidem krčícím se pod občerstvovací stanici na louce, že to je jen voda a stříleli jsme nerušeně dále Big Grin 

Moc se budu těšit na další turnaj příští rok. Díky LK Totem a všem co pomáhali s organizací.
Odpovědět
Děkuji za hezký turnaj, bylo to fajn, moc příjemná a pohodová skupina. Jen se připojuji k Bazymu, pokuste se o trochu lepší jídlo, ten "kaťák" opravdu nebyl nic moc. Ano jsem zmlsaná. Ale jídlo pro mě není jen palivo. V mé misce plaval jeden kousek okurky, jeden kousek kapie a dva půlcentimetrové kousky masa ve zvláštní omáčce. Možná byste se měli vrátit k osvědčenému řízku. Chápu, že je těžké nakrmit všechny hladové lukostřelce, aby byli spokojeni, ale .. No nic, stejně ještě jednou dík Johanka
Jo, ješte..
Vím, že se na mě zas snese příval odpovědí, že to sem nepatří, a že mám dát pokoj, nicméně ještě bych chtěla poprosit klub Totemáků, aby na příští turnaj trochu vylepšili naše oblíbené Ego, protože už mají docela dlouhou éru za sebou a je to na nich znát. A je to škoda, protože je fakt máme rádi. Děkuji J.
Odpovědět
Ahoj všichni,
teď si dovolím napsat za Totemáky - děkujeme za pochvaly i věcnou kritiku. A převelice děkujeme i za počasí. Zažili jsme horší.

A nyní za sebe (reakce na diskuzi a poturnajové poznámky v mé hlavě).
Ad kaťák - také znám jiné pojetí kaťáku, ale ten haberský mě chuťově nijak nepohoršoval a i v sobotu večer jsem si ho pak nandal moc rád. 100 lidí, 100 chutí.

Ad EGO sklopky – to jde zcela na mou hlavu. Jako autor disciplíny jsem si hned po turnaji napsal bod  „oprava EGO“.  Ale nerozpadly se, takže cajk. Příště budou ready!

Ad starý Jemparingan – zvažuji každý rok, zda ho vůbec střílet.
Jde o starou disciplínu střílenou v Indonésii. Zcela zásadní je u ní nestandardní pozice střelce. Turecký sed. V popisu disciplíny máme i úlevnou možnost sedu s nataženýma nohama před sebou – sám mám problém s kolenem, tak mám pochopení. Ale ve skupině je vždy dost lidí na to, aby střelci pomohli se usadit a pak ho i zvednout. Moc okecat to nejde, že? Ne, mokrý zadek také není důvod!
To že sedím, a musím luk výrazně naklonit, znamená, že mě to posune z komfortní pozice zcela směrem ke „štěstíčku“. Je to naše jediná „štěstíčková“ disciplína, která, v případě zásahu, dokáže zamíchat pořadím. Proto ji tam máme.
Když už si někdo nesedne a odstřílí si to z JAKÉKOLIV jiné pozice, protože si to chce také „vyzkoušet“ – hele ok, ale hanba by mě fackovala, kdybych si pak zapsal body. Nesportovní a nefér ke kamarádům, kteří seděli. Děje se to opakovaně. Nevím co s tím. Mohu jen apelovat na čest střelce a důslednost ve skupině nebo Jemparingan zrušit.

Ad nový Biatlon – asi ok, tak mohu natřít železo.

Ad nový on/offline systém zapisování bodů – bohužel jsem osobně neměl možnost ho využít (body mi tam zapisoval Honzík:-), ale co jsem nakukoval ostatním přes ramena, líbí se mi to. Hlavně kvůli snazšímu zpracování výsledků. Ohromná pomoc pro pořadatele. Proto „odmítače“, kteří sami turnaje neorganizují, nabádám k větší empatii s organizátory a „odmítačům“ z řad organizátorů rád vzorně vyplním papírovou bodovačku na jejich turnajích.

Ještě jednou díky a někdy příště …
PetrČ.
Odpovědět
Ahoj vespolek,
 Totemáci se vyšvihli a naservírovali nám krásný turnaj, který jsem si užíval v milé společnosti naší skupinky. Tímto zdravím Tomáše, Martina ,Janičku, Lauru a samozřejmě soukmenovce. Vše bylo jasné, čitelné, poctivě připravené.
A co se týče oběda....mě ten kaťák v parném dni sednul,  snad poprvé jsem nebyl na závodech po obědě unavený ,lehký obídek doplněný úžasnou osmičkou od Petra Záhorky....(a ano, považuji pivo za nejzdravější energetický nápoj)...Nutno však podotknout, že na jaře, nebo na podzim bych v chladnějších dnech uvítal sytější krmi.
    Ono je to obecně nevděčné...oběd....uvaříte lečo,  někdo nejí papriku, někdo nejí rajčata...klobásu.... Možná by bylo řešení ( a uvažuji, že to  na podzimním závodu zkusíme)..prostě nabídnout oběd, a komu at už z jakéhokoli důvodu, nebude vyhovovat, přiveze si vlastní jídlo a startovné bude mít pokrácené o částku za oběd.  ....asi jsme už trochu zpovykaní ...   a možná by nám prospělo si zase z  tlumoku vytáhnout chleba s paštikou, vajíčko..řízek...vodu do čutory..  
Mějte se krásně, užívejte života a opatrujte se.....jdu hledat morčata na 3D na Údolí sviní...Wahinkpe
Odpovědět

Přejít na fórum:

Uživatel(é) prohlížející toto téma: 2 host(ů)