Témat: 9
Registrován od: May 2017
Hodnocení:
4
Drazí lukostřelci ,
tímto se na vědomí dává , že přihlašování na turnaj Údolí sviní bude spuštěno v pondělí 18.5.2026 od 20h. Kapacita turnaje 80 lidí. Vše důležité najdete v propozicích.
V případě nejasností volejte. Těšíme se na Vás.
Za Khuté okhólakičhiye Wahinkpe
Témat: 14
Registrován od: Sep 2017
Hodnocení:
3
Děkujeme z Manětína za skvělý den, perfektní péči o to jak přežít v tom vedru (nanuky, pomelo, pergola co víc si přát). Moc se nám také líbil nádherný obr. Bohužel část výpravy čekal další večerní program a tak jsem museli vyrazit dříve. Tak ať váš kmen vzkvétá v míru a harmonii, vaše loviště jsou plná a vaše ohně nikdy nevyhasnou. Lukosové
Témat: 2
Registrován od: Jan 2018
Hodnocení:
2
Děkuji za turnaj, který ze vzpomínek jen tak nedostanu. Nevěřil bych, že může být někde takové teplo a přitom mi to bylo úplně jedno! Celá skupina si to neskutečně užila, kolabovali jsme jen chvílemi a zážitek byl INTENZÍVNÍ. Pitný režim jsme dodržovali, drželi se ve stínu a posílali šípy většinou směrem k terči a už se těšíme na příště. Pokud jste si nějaké teplo schovali, použijte, prosím, na podzimních Sviních.
Petr a vonBrandeys
HoP
Témat: 6
Registrován od: Jul 2017
Hodnocení:
1
06-28-2026, 11:14 AM
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 06-28-2026, 11:20 AM uživatelem Pavlos.)
Taky bych za nás rád poděkoval za super turnaj plný zábavy, napětí a horkých chvilek:-) Výborně připravené, perfektní servis a skvělá atmosféra a energie. Moc jsme si to užili, jako vždy.
Je to prostě vidět, když se to dělá s láskou k lukostřelbě a soutěžení je jen něco navíc:-)
Pilamaya tȟáŋka
Pavlos, Lída. Meli a Didi
Registrován od: Mar 2017
Hodnocení:
2
06-28-2026, 12:12 PM
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 06-28-2026, 12:12 PM uživatelem Luis.
Důvod editace: .
)
Milí Údolní sviňáci, domů jsme se vrátili plni hezkých dojmů a tak ještě jednou děkujeme za vaši obětavost, dobře připravený turnaj, chutné a vydatné jídlo, hodnotné a hlavně nápadité ceny. Počasí nádherné, skupina pohodová (Márova exhibice na koni nadél s dvojitým saltem byla tou příslovečnou třešničkou), takže co více si přát.
Lojza
Témat: 0
Registrován od: Jun 2024
Hodnocení:
0
Ahoj
Za Varnsdorfáky také jen samé superlativy popsané výše, takže se nechci opakovat...
Prostě super místo, kam se už léta s radostí vracíme a užíváme si to tam!!!
Janek a spol
Témat: 0
Registrován od: Sep 2018
Hodnocení:
0
Ahoj všem, moc děkujeme za skvěle připravený, byť lehce horký turnaj. Moc jsme si to všichni užili. Jídlo bylo výborné, jako vždy.
Zavadilovi
Témat: 51
Registrován od: Mar 2017
Hodnocení:
6
Drazí přátelé ze Sviňského Údolí, připojuji se k pochvalnému mručení. Za mě to byl turnaj na jedničku s velkou hvězdičkou.
Počasí krásné (téměř nikdo si nestěžoval, že by mu byla zima), jídlo po celý víkend perfektní až rozmazlující, nanuků plný mrazák, lednice na trati, turnajové disciplíny krásné, lehce pochopitelná pravidla i jednoduché bodování, přehledné bodovačky pro celou skupinu na jednom archu spolu s mapou jsou hrozně fajňácké. A na závěr- hezké, vtipné vyhlašování a na míru jednotlivých kategorií připravené ceny.
Nikdo tu ještě nezmínil dva velice vydařené umírněné večírky. Děkuji moc a těším se na další turnaj ke Khutým okhólakičhiyúm (nevím zdali jsem to napsala správně)
Díky také naší skupině - Hanka, Pepa, Mára - dredy na bujném oři a Lojzouš - byl to pro mě moc příjemný den. Johanka
Témat: 1
Registrován od: Sep 2018
Hodnocení:
0
Ahoj,
děkujeme všem z kmene Lakotů za super připravený turnaj, jídlo, pití, přehledné a jednoduché bodování, večerní zábavu a tak dále a tak dále.
K Vám se vždy rádi vrátíme.
Mirka a Libor B.
Registrován od: May 2017
Hodnocení:
4
06-29-2026, 10:56 AM
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 06-29-2026, 11:34 AM uživatelem wahinkpe.)
Výsledky
https://atlcr.cz/…lts
Výsledky 27.6.2026.xlsx (Velikost: 17,14 KB / Stažení: 29)
.Tak to nás moc těší Vaše pocity z toho parného dne. Večer pošlu ještě odkaz na fotoalbum. Když mi ještě pošlete nějakou tu fotku ze závodů, budu rád.
|