Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
První luk - výbava
#3
(10-04-2017, 11:58 AM)Pistolník Napsal(a): Potřebuješ někoho, kdo ti poradí osobně. Hlavně se střílením. Jinak se ti moc dařit nebude a budeš zklamaná. Navíc je tu šance, že se naučíš spoustu chyb. Jinak základka pravá, button nepotřebuješ. Jestli jsi ženská (jak jsem pochopil Smile), tak chránič nějakej střední. Čím jednodušší, tím asi lepší - než přijdeš na to, co vlastně potřebuješ. Stejně bu ti měl někdo poradit s lůžkem šípu na tětivě, se spinem šípu (snad ti prodali dobrou kombinaci), s technikou střelby. Těch faktorů, které by tě mohli odradit je zbytečně moc.  Chce to na začátek trochu vedení. Určitě v tvé blízkosti je nějaký klub, či jednotlivec, který poradí.
Jo a když nestřílíš, tak Ragim Matrix můžeš klidně nechat napnutý. Pokud bys nestřílela dýl než týden tak ho vypni. Není potřeba si z toho dělat hlavu.

dík, tak zkusim objednat M-ko, kdyžtak si ho upravim na sebe. Jo nějakýho střelce v okolí hledám ale zatím marně. Nastudovanýho už toho mam celkem dost, ale vím že praxe a teorie jsou si dost vzdalený, kór když sama sebe při střelbě nevidím. Tak ale něco se naučit dá... třeba jak držet levou ruku - to mě naučila tětiva, když se mi třikrát zakousla do ruky :Big Grin   To si pamatovat už budu. Tak jdu pátrat po trenérovi :Smile Díky :Smile
Odpovědět


Příspěvků v tématu
První luk - výbava - od fonddy - 10-03-2017, 09:54 PM
RE: První luk - výbava - od Pistolník - 10-04-2017, 11:58 AM
RE: První luk - výbava - od fonddy - 10-05-2017, 08:13 AM

Přejít na fórum:


Uživatel(é) prohlížející toto téma: 2 host(ů)