01-17-2018, 09:31 PM
Určitě doporučuji! Já byl poprvé na oficiální terčovce právě v Němčicích loňský prosinec. Střelba byla přesunuta do sadu pod hrad (avizováno předem) a musím uznat, že to bylo moc krásné místo. Ohledně závodů - jsou to závody, ale ne ve stylu že si lidé šlapou po krku. Naopak. Přišlo mi to jako rodinná sešlost, která si u pokecu picne 10x3 výstřelů do terčovnice. I když jsem tam téměř nikoho neznal, nebyl žádný problém se seznámit. Po závodech jsem vytáhl hradla, sešla se početná skupina lukostřelců a nás pár kušostřelců, kteří si chtěli vyzkoušet rychlost šípů. Kušostřelci si vyzkoušeli luky, lukostřelci zase kuše a nebýt to jednodenní akce, bylo by večer u táboráku určitě stále o čem povídat.
Řeči typu: "Nejsem tak dobrej, abych šel střílet závody." si nechte stranou
Já ze stoje střílím na vzdálenost asi dvou metrů, když testuju rychlost šípů. Jinak střílím jen vsedě nebo vleže. No a dovezl jsem si bronzovou placku a ceny za třetí místo. Tím nechci samozřejmě urazit ostatní kluky, kteří stříleli. Měl jsem štěstí začátečníka. Někdy holt sebelepší střelec nemá den a můžete ho mít právě vy. Takže 27.1.2018 nástup v Němčicích
Řeči typu: "Nejsem tak dobrej, abych šel střílet závody." si nechte stranou