06-01-2018, 02:11 PM
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 06-01-2018, 02:25 PM uživatelem opossum.)
spitamen: však jo, ja len že taká umeleckejšia pažba sa robí aspoň z orechu. Tá moja skôr pripomína toto https://www.youtube.com/watch?v=AyqfiOljFAA
Inak, obdivujem tú ruskú náturu, poradiť si pri výrobe s tým, "čo dom dal"...
na skladacej kuši pri pokusnom napínaní lučišťa z lyží praskla provizórna tetiva z paracordu. Uvoľnené rameno vytrhlo upevnenie duralového hranola v soche a ohlo úchyt z 3mm plechu
N napínanie som urobil tlačnú napínaciu páku (dlhé rameno z brezy, krátke z liesky), tlačnú čeľusť som rozšíril fiberom tak, aby otláčané miesto na tetive nebolo príliš malé. Fiber som pripevnil k plechu medenými nitmi.
Inak, obdivujem tú ruskú náturu, poradiť si pri výrobe s tým, "čo dom dal"...
na skladacej kuši pri pokusnom napínaní lučišťa z lyží praskla provizórna tetiva z paracordu. Uvoľnené rameno vytrhlo upevnenie duralového hranola v soche a ohlo úchyt z 3mm plechu
N napínanie som urobil tlačnú napínaciu páku (dlhé rameno z brezy, krátke z liesky), tlačnú čeľusť som rozšíril fiberom tak, aby otláčané miesto na tetive nebolo príliš malé. Fiber som pripevnil k plechu medenými nitmi.