08-16-2018, 06:04 PM
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 08-16-2018, 06:08 PM uživatelem opossum.)
nie, že by mi to nevadilo, práve naopak, len som už nevedel, čo s tým. Dnes som ho dal na tilerovaciu tyč, aby som zmeral jeho silu, a zistil som, že hneď za tým tuhým miestom vznikol pánt, bez toho, aby som to lučište napínal. Je to vôbec možné? Takže by som musel zas z celého lučišťa odobrať...Ako som meral tú silu, prdol mi špagát v mieste, kde bol trochu zodratý . digitálny silomer odletel a odchlípol sa mu kryt, prestal fungovať, ale bola len posunutá baterka. Na 35 cm náťahu som nameral iba 17 kg, je to sračka tak pre deti...Musím urobiť niečo poriadne, dlhšie a silnejšie.
A zistil som, prečo to nereagovalo na odoberanie matriálu v tom tuhom mieste...pretože tam je ohnuté smerom k chrbtu, je tam taký akoby hrbol, takže môžem odtiaľ odoberať, a stále to drží tvar...
A zistil som, prečo to nereagovalo na odoberanie matriálu v tom tuhom mieste...pretože tam je ohnuté smerom k chrbtu, je tam taký akoby hrbol, takže môžem odtiaľ odoberať, a stále to drží tvar...