10-06-2018, 05:00 PM
Díky za gratulaci, mám radost jako malej kluk. Musím říct, že jsem chtěl záměrně utratit co nejméně peněz a urvat co nejvíce. Takže vzhledově je to povedená kuše, výkon super, přesnost mě velice překvapila. Optika je fakt zadarmo drahá, musel jsem střílet proti sluníčku, páč tak mám zahradu a je to hrůza. Divím se, že jí Barnett cpe na většinu výrobků. S tou druhou, jak jsem psal pak OK. Jinak mám spoustu čínských rádoby karbonových šípů a i s těma to opravdu střílí slušně. Na těch dvacet metrů mám v terči vystřílenou díru velikosti pětikačky. Tak jsem zvědavej na větší vzdálenosti.
Jinak co píšeš, je svatá pravda, najdou se místa která působí lacině, místy nástřik, pažba je tak akorát pro střelbu z ruky, když začneš střílet s oporou, tak se k tomu hůře skládá. Jde to, ale není to ideální. Ale jinak veliká sranda. Nebude to na soutěže, je to tak na řádění, v jiných zemích to vidím jako dobrou loveckou zbraň, kterou můžeš protáhnout křovím a když jí dotlučeš, tak za ty peníze žádná škoda. Před třiceti roky bych nikdy nešel do zbraně z plastu, dnes smekám klobouk dolů, funguje to.
Jinak co píšeš, je svatá pravda, najdou se místa která působí lacině, místy nástřik, pažba je tak akorát pro střelbu z ruky, když začneš střílet s oporou, tak se k tomu hůře skládá. Jde to, ale není to ideální. Ale jinak veliká sranda. Nebude to na soutěže, je to tak na řádění, v jiných zemích to vidím jako dobrou loveckou zbraň, kterou můžeš protáhnout křovím a když jí dotlučeš, tak za ty peníze žádná škoda. Před třiceti roky bych nikdy nešel do zbraně z plastu, dnes smekám klobouk dolů, funguje to.