10-09-2018, 07:27 PM
Rád sa pridávam k spokojným lukostrelcom. Chválim výborne zvládnutý turnaj po organizačnej ale aj po technickej stránke. Všetko fungovalo ako malo, napriek môjmu pokusu odstaviť dostavník, zhodou okolností akurát pred Lojzíkom . Extra ďakujem celému osadenstvu v kuchyni. Kuchyňa šlapala na jednotku, jedlo výborné a v dostatočnom množstve, takisto pivko som mal vždy natočené akurát, jednoducho raj pre lukostrelcov .
Som veľmi rád, že som spoznal viacero ľudí, dovtedy známych len z facebooku alebo odtiaľto ale aj úplne neznámych. Taktiež skupinu sme mali "namiešanú" výborne. Spoznal som tam Zbyňka, Matěje, manželov "Hulvátových" (Záhorkovi ), samozrejme Evku a Luboša som už poznal a po dlhšej dobe zase rád stretol, ešte som tam mal Ivana ale ten ma viezol tam aj naspäť a poznáme sa už dlho.
Ak to bude len trochu možné, rád sa zúčastním tohto turnaja aj na budúci rok.
Som veľmi rád, že som spoznal viacero ľudí, dovtedy známych len z facebooku alebo odtiaľto ale aj úplne neznámych. Taktiež skupinu sme mali "namiešanú" výborne. Spoznal som tam Zbyňka, Matěje, manželov "Hulvátových" (Záhorkovi ), samozrejme Evku a Luboša som už poznal a po dlhšej dobe zase rád stretol, ešte som tam mal Ivana ale ten ma viezol tam aj naspäť a poznáme sa už dlho.
Ak to bude len trochu možné, rád sa zúčastním tohto turnaja aj na budúci rok.