04-26-2017, 08:08 PM
Bloodlinama nic nepokazíš. Flatline bych volil spíš do haly, jsou už fakt lehké a při mírném vánku to lítá jinam - pokud je ale bezvětří, tak to lítá jednou dírou
Nežeň se za FPS, vol raději krapet těžší šíp. Propad šípu nebude do 30 metrů o moc větší, ale stabilita šípu při střelbě v přírodě bude úplně jinde.
Pokud budeš hledat v cizině - mrkni na wyverncreations.com - má dobré ceny za produkční šípy a staví i na zakázku. Každopádně pokud s kuší teprve začínáš, určitě doporučuji projít si cestu, kdy si nakoupíš sadu produkčních šípů a po zastřílení budeš hledat, kde je zakopaný pes, když ti pokaždé 3 z 12 šípů lítají úplně jinam
. O tomhle je také kušo/lukostřelba. Koupit si vyladěné náčiní je sice pěkné, ale neumět si ho v případě potřeby naladit podle svých potřeb, je o ničem.
Jo a co je nejdůležitější - udělal jsem tu chybu i já. Kup si rovnou alespoň 12 stejných šípů. Nekupuj "na zkoušku" 5 těch, 5 oněch a 3 tamty. Ze začátku v tom stejnak rozdíl nepoznáš (zvlášť když ti i těch 5 stejných nepůjde do stejného místa). Z těch 12 stejných, co si koupíš, budeš mít třeba 9 dobrých šípů a 3 (podle tebe špatné), ale stav se pak zpět sem na forum a my ti vysvětlíme, jak ty 3 šípy přizpůsobit těm zbylým devíti
Kdybys potřeboval rady, tak se na nás obrať, je tu spousta zkušených, co ti rádi poradí.
Nežeň se za FPS, vol raději krapet těžší šíp. Propad šípu nebude do 30 metrů o moc větší, ale stabilita šípu při střelbě v přírodě bude úplně jinde.
Pokud budeš hledat v cizině - mrkni na wyverncreations.com - má dobré ceny za produkční šípy a staví i na zakázku. Každopádně pokud s kuší teprve začínáš, určitě doporučuji projít si cestu, kdy si nakoupíš sadu produkčních šípů a po zastřílení budeš hledat, kde je zakopaný pes, když ti pokaždé 3 z 12 šípů lítají úplně jinam
. O tomhle je také kušo/lukostřelba. Koupit si vyladěné náčiní je sice pěkné, ale neumět si ho v případě potřeby naladit podle svých potřeb, je o ničem.Jo a co je nejdůležitější - udělal jsem tu chybu i já. Kup si rovnou alespoň 12 stejných šípů. Nekupuj "na zkoušku" 5 těch, 5 oněch a 3 tamty. Ze začátku v tom stejnak rozdíl nepoznáš (zvlášť když ti i těch 5 stejných nepůjde do stejného místa). Z těch 12 stejných, co si koupíš, budeš mít třeba 9 dobrých šípů a 3 (podle tebe špatné), ale stav se pak zpět sem na forum a my ti vysvětlíme, jak ty 3 šípy přizpůsobit těm zbylým devíti
Kdybys potřeboval rady, tak se na nás obrať, je tu spousta zkušených, co ti rádi poradí.