08-15-2019, 09:06 PM
22mm.Ked po rajli tlacim ocelovy valcek,tak citim,ako narazi do toho zuzenia a vychyli ho nahor.Tak myslim,teda,zameral som,ze ked tam dojde koniec sipu ktory tetiva tlaci nadol,tak spic sipu podvihne dohora a vtedy to zuzenie zhobluje koniec sipu.Takze to musim zafrezovat.Dnes som skusil novy sip s rovnym koncikom.Neprijemna supa,sip na 30m padol o dakych 400-500mm....pozeram na sip v terci.....zvlnene kridelka,spic urvany aj s tym hlinikovym (insertom
?)....pozdlzne prasknuty,ako strajchol o beton pred tercom.Asi to ma na svedomi to,ze zamykacie ozuby nevyklapa nadol,ale nahor a tak tetivu podvihlo ponad sip.Takze sipy s rovnymi koncekmi vyradujem z arzenalu.Mozno je problem aj to,ze su len 8cky...ostatne mam 8.8cky a maju to trojuholnikove vybranie.
Lucistu sa nestalo nic,len tetivu kusok natiahlo.Ale este ma stvrt cola rezervu na dlzke,tak ju hadam este chvilu necham.Ci

Lucistu sa nestalo nic,len tetivu kusok natiahlo.Ale este ma stvrt cola rezervu na dlzke,tak ju hadam este chvilu necham.Ci