Hodnocení tématu:
  • 2 Hlas(ů) - 5 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Optiky, montáže, nastřelení optiky...
#47
Chlapi to napsali dobře a vycházejí ze zkušeností. Meta 100y je lákavá, ale opravdu kolikrát tě to bude bavit? Já doma nastřílím na padesátku několik desítek ran a pak se divím proč mě bolí nohy-pade tam a zpět Big Grin A opravdu každá kušo optika má své nedostatky a není nic lepšího, než střílet neustále jen na střed kříže. Takže za mě-slušná kuše+HHa a je to k nezaplacení.
Já osobně tuhle optiku ani neviděl, ale mám zkušenosti např. s Barnettovkou, která bude přibližně stejná, i když s menším rozsahem a musím říct, že na opravdu přesnou střelbu to moc není, jak jsem psal - stačí aby blbě posvítilo sluníčko, nebo blbě zvolíš uhel mezi okem a křížem a na terči to udělá několik centimetrů rozdíl. 
Pokud se ti nějaká kuše zamlouvá tak ji do začátku klidně kup a střílej, s EX neuděláš chybu a pak se pusť do tunění. Vždycky můžeš origo kušohled dát do krabičky a osadit něčím jiným, taktéž zpět např. při následným prodeji pokud by tě to přestalo bavit. Já si nechal seriově dodávanou optiku pro rychlou střelbu, takovou nouzovku, kdybych chtěl rychle střílet, nebo si jen tak poblbnu a pak přepnu na HHA a střílím na přesnost. To plácání jen tak do terče tě rychle přejde a budeš chtít brzy střílet co nejpřesněji, páč to tyhle kuše umí dost dobře.
Odpovědět


Příspěvků v tématu
RE: Optiky od Excaliburu - od Tosh - 11-12-2019, 07:36 PM
RE: Optiky od Excaliburu - od svikaj - 11-14-2019, 07:47 AM
RE: Optiky od Excaliburu - od DanM - 11-14-2019, 11:01 AM
RE: Optiky, montáže, nastřelení optiky... - od Alfonz - 11-14-2019, 05:37 PM

Přejít na fórum:


Uživatel(é) prohlížející toto téma: 7 host(ů)