11-16-2019, 10:00 PM
Pánové, tak aby nebyla nuda, prosím o malé srovnání a radu do čeho by jste šli? Sám jsem na vážkách, rozhodnul jsem se pro Micro, ale nemám zatím jasno který model. Vycházím z nabídky na Kuše.cz, kde nabízejí Micro 335 Realtre Extra, ale podle obrázku se domnívám, že jde o první sérii, které bych se chtěl vyhnout. Jinak výbava a cena Ok. Druhá v řadě je Micro 335 Raid Kryptek, výbava dobrá, cena ucházející, připadá mi že hlava je už gen 2, jen mě zaráží že se jedná o starší model, který již EX nemá v nabídce.. Jinak vzhledově hezká, hodně vychází z modelu Matrix, malý bonus Tact-Zone a odhlučnění. Poslední je Micro 340 AXE, zde není co řešit, je to nový model, nová hlava, výkon velice dobrý, jen uvádějí že tělo je z hliníku. To mě malinko zarazilo-nevím jestli řešili váhu, nebo šetřili, ostatní modely mají těla z duralu pokud se nepletu. Jinak kuše je bez výbavy, musí se vše dokoupit! Cena je s dokoupenou výbavou stejná jako u předchozích modelů. U této kuše ještě přemýšlím nad uchycením hlavy k tělu, moc se mi zamlouvalo staré robustní řešení-šroub skrz ve vertikální poloze, ale to už bych řešil blbosti. Micro 355 již není skladem, tak neřeším.
Předem prosím uvádím, že vycházím z obrázků a videí, nikdy jsem Micro neměl v ruce, tak mě berte prosím s rezervou. Budu rád za každý názor.
Předem prosím uvádím, že vycházím z obrázků a videí, nikdy jsem Micro neměl v ruce, tak mě berte prosím s rezervou. Budu rád za každý názor.