12-30-2019, 08:47 PM
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 12-30-2019, 08:52 PM uživatelem Tosh.)
Forum bohužel blbne asi všem. Dnes jsem volal s Cermanem, pověděl mi, že moc neví, o co se jedná, že se mu nic takového ještě nestalo. jeho rada zněla: Něčím (nejlépe vazelínou s mědí) namazat a dotáhnout vší silou, klidně na imbus nasadit nějakou páku. Prý si nepamatuje, že by někdo závit strhl, takže si můžu dovolit dotahovat opravdu silou. Všechno by mělo být obráběno na jedné cnc mašině, takže by ty díly měly být de facto totožné. /i když co já vím, jestli do toho někdo zrovna nechtěně nedrbl či co
/ Radu jsem poslechl a dotáhl to poměrně velkou silou /i když jen rukama, nasazovat na to páku jsem se stejně neodvážil/, a vůle je teď opravdu minimální, pocítitelná jen, když hýbu poměrně silně s úplnými konci ramen.
Micro Raid vypadá opravdu pěkně, taky jsem nad ní přemýšlel. Nakonec jsem se ale rozhodl právě pro Bulldoga 385 kvůli strachu z micra, mám pocit, že ta 385ka by mohla vydržet o něco déle - ovšem na úkor větších rozměrů. Když jsem pro ni před měsícem vyráběl závěs na batoh došel jsem k závěru, že si budu taky muset pořídit i něco menšího
Nechápu, jak by někdo mohl chotit třeba s exomaxem na batohu. Jo a jinak díky za popis a zajímavé foto Raidu.

Micro Raid vypadá opravdu pěkně, taky jsem nad ní přemýšlel. Nakonec jsem se ale rozhodl právě pro Bulldoga 385 kvůli strachu z micra, mám pocit, že ta 385ka by mohla vydržet o něco déle - ovšem na úkor větších rozměrů. Když jsem pro ni před měsícem vyráběl závěs na batoh došel jsem k závěru, že si budu taky muset pořídit i něco menšího