01-14-2020, 03:40 PM
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 01-14-2020, 03:48 PM uživatelem Tosh.)
Většina toho, co jsem chtěl napsat, už byla napsána. Netuším, kolik vydrží ten nátahový mechanismus u assasina, ale bojím se, že to tisíce ran nebudou - kuše je velmi silná a koncipovaná na lov. Když zavoláš Cermanovi dozvíš se, že je určitě lepší koupit Bulldoga. Asi z části i proto, že do něj dal Cerman hodně peněz a asi na něm víc vydělá, ale nemyslím si, že by to bylo jen kvůli tomu. Z toho, co mi po mobilu povídal je ještě zajímavé vypíchnout to, že nátahový mechanismus u assasinů prý není vůbec jednoduché vyměnit, natož pak opravit. Takže za mě Bulldog 385 - přijde mi, že je na něm zkrátka méně věcí k rozbití a nemá tak silný nátah - i když šupy dává
Potom je tu samozřejmě otázka, jestli se ti do toho chce dávat tolik peněz - a jestli víš, že u toho zůstaneš. Ono to totiž není jen o kuši, ale i o terčovnici, kterou by neprostřelila (mě i ta Cermanova některý šípy na 20 yds zastaví, až když letky zejí hluboko uvnitř), nějakých šípech navíc, lepší spoušti a hned je to o desítku dražší
Tak asi tak, no 
Jo, a ještě přidávám jedno foto soustřelu Bulldoga 385 na 30 yds v sedě

Potom je tu samozřejmě otázka, jestli se ti do toho chce dávat tolik peněz - a jestli víš, že u toho zůstaneš. Ono to totiž není jen o kuši, ale i o terčovnici, kterou by neprostřelila (mě i ta Cermanova některý šípy na 20 yds zastaví, až když letky zejí hluboko uvnitř), nějakých šípech navíc, lepší spoušti a hned je to o desítku dražší

Jo, a ještě přidávám jedno foto soustřelu Bulldoga 385 na 30 yds v sedě