01-20-2020, 08:01 PM
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 01-20-2020, 08:20 PM uživatelem snipers.)
Takto dopadly mé Air Brakes po cca 170 výstřelech na Bulldog 380. Vzdálenost mezi tětivou a R.E.D.S. jsem měl nastavenou na 5 mm. To mě doporučil p.Cerman, když jsem u něj kuši kupoval. Teď to řeším přímo s Excalibrem - servis. Poslal jsem jim tyto fotky a poslali mě nové gumy s doporučením na nstavení tětivy od R.E.D.S. na 1/2" - maximum dle manuálu. Tak jsem zvědav co Air Brakes vydrží teď.
Ještě přidám nové nastavení Air Brakes. I přesto, že je tětiva 12,5 mm - 1/2" od R.E.D.S., tak nejsou Air Brakes v ideální poloze. Jsem zvědav na životnost při tomto nastavení.
Takže to mám bohužel potvrzeno přímo z Excalibru. Air Brakes nejsou na sérii Bulldog ideální.
You are correct, the Air Brakes actually do not fit the Bulldog crossbows very well
Dawn Neill
Customer Service/Warranty
Accounts Receivable
EXCALIBUR CROSSBOW CANADA INC.
Ještě přidám nové nastavení Air Brakes. I přesto, že je tětiva 12,5 mm - 1/2" od R.E.D.S., tak nejsou Air Brakes v ideální poloze. Jsem zvědav na životnost při tomto nastavení.
Takže to mám bohužel potvrzeno přímo z Excalibru. Air Brakes nejsou na sérii Bulldog ideální.
You are correct, the Air Brakes actually do not fit the Bulldog crossbows very well
Dawn Neill
Customer Service/Warranty
Accounts Receivable
EXCALIBUR CROSSBOW CANADA INC.