Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zkušenosti s prodejci, vyřizování reklamací, servis atd.
#20
To mirdus 
Pěkné postřehy, byť negativní. Je to drahá zkušenost, která Tě ale navede správným směrem.
Já si to netahám z rukávu, když píši, že jsou některé čínské výrobky nebezpečné. Že jsou mizerně zpracované a materiály na nich použité stojí za hovno. Těch problémů jsem viděl desítky a mnohdy šlo o zdraví (viz. praskající ramena a hlavy XBow Guillotine). Dokud kopírovali osvědčené západní vzory, tak to jakž takž “fungovalo” (Jaguar - Barnett, Jandao - Excalibur, Titan - Carbon Express Covert,....),tyhle jejich pokusy o vlastní typ jsou nejen ubohé, ale i nebezpečné.
Podobná hlína jsou moderní Barnetty a bohužel třeba i poslední typy Wicked Ridge, kdy není plastový jen rail, ale i kladky! O tom, že čínská produkce nesplňuje papírové parametry se dávno ví. To je jedna z věcí, která by ČOI mohla zajímat. Proto možná to stažení z prodeje. Proto vždy volte kvalitní materiály (dural), nejen, že jsem nikdy neviděl třeba prasklou hlavu z hliníkové slitiny, ale můžeš jí dále upravit, naeloxovat, upravit nebo zvětšit závity, přidat příslušenství, ale hlavně se na ní můžeš spolehnout. 
Stejně tak vol raději ověřené prodejce. Všechno jsou to zkušenosti lidí před Tebou (stejně jako Tvoje zkušenost), které ušetří spoustu času, hledání, a následných starostí, problémů i peněz.
Odpovědět


Příspěvků v tématu
RE: Zkušenosti s prodejci, vyřizování reklamací, servis atd. - od DanM - 02-24-2020, 10:44 PM

Přejít na fórum:


Uživatel(é) prohlížející toto téma: 3 host(ů)