Hodnocení tématu:
  • 1 Hlas(ů) - 2 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Havrani 2020 - stručné info k dubnovým turnajům
#1
Ahoj vespolek! 
O posledním dubnovém víkendu pořádáme dva turnaje - v sobotu velký turnaj především pro dospěláky (a omezený počet dětí), o den později v neděli pak dětský turnaj  (1. kolo Jihočeského poháru pro děti a dorost). Více informací níže:
1/ HAVRAN 2020 - sobota 25. dubna - první ročník dospěláckého turnaje, děti povoleny, ale bude pro ně uvolněno max. 10 - 15 míst (tím myslíme na rodiny, které jezdí střílet pohromadě - děti nebudou střílet všechny discipliny, budou chodit integrované do skupin...) - důvodem je skutečnost, že o den později pořádáme obdobný menší turnaj v rámci Jihočeského poháru a ten je určen výhradně dětem a dorostu. Účastníky čeká cca 12 disciplín a lovecká stezka. Propozice k turnaji zveřejníme a přihlašování spustíme cca měsíc před turnajem (včas upřesníme...). Přihlašování bude probíhat přes web ATL. Akce je zařazena do LL.
2/ Jarní havránek 2020 - neděle 26. dubna - druhý ročník turnaje, který je součástí Jihočeského poháru dětí a dorostu. Propozice zveřejníme cca měsíc před akcí, přihlašování přes e-mail (nejlépe jeden mail se seznamem účastníků za každý oddíl/klub). Celý JHČ pohár je letos nově zařazen do LL.

Podrobnosti vyplynou z propozic. Z pátku na sobotu a na neděli můžeme nabídnout nocleh v našem zařízení (www.envicentrum.eu), kapacita je cca 30 ubytovaných.
Tom Pollak, Lukoklub RAVEN, Horažďovice.

tady pár fotek z loňského prvního ročníku dětského turnaje. Velký turnaj se koná tamtéž, jen trať bude delší, disciplín povícero a samozřejmě složitější... https://www.facebook.com/pg/DumDetiAMlad...2207946049
Odpovědět


Příspěvků v tématu
Havrani 2020 - stručné info k dubnovým turnajům - od RAVEN - 03-02-2020, 10:17 PM

Přejít na fórum:


Uživatel(é) prohlížející toto téma: 2 host(ů)