Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TP Titan vs WR RDX400 + nezodpovedane otazky
#4
Ahoj,
DanM ti odpověděl velice podrobně, já ho jen doplním v tom, že uvedl správnou poznámku s tím horším mířením u RDX modelů. Předek mají dosti lehký a hůře se s nimi míří ve stoje, ale jednoduše se dá přidat závaží na předek kuše a tím se stabilita míření značně zlepší. Zbytek už spíše převažuje ve prospěch RDX modelů, zejména s tvými zdravotními problémy.
Ono Tenpoint sice udává výdrž tětiv 1300 výstřelů, ale je to úplně to samé, jak když Excalibur uváděl u svých prvním Matrix modelů výdrž ramen pomocí simulace výstřelů a číslo na videu bylo několikanásobně vyšší, než tomu je v reálu. Na zahraničních fórech byly vlákna, kde lidé přispívali, jak jim praskají tětivy po pár výstřelech na nových kuších, ale z nějakých „neznámých důvodů“ tam už příspěvky ani celá vlákna nejsou. Jednalo se spíše o ty rychlejší modely od Tenpointu, které na to trpěly.
Nechci tě odrazovat, jen tě upozorním, že zdejší člen Tecumseh měl několikrát problém s originálním kličkovým mechanizmem na svém Tenpointu. Přečti si zde vlákno TenPoint-kvalita. 2x nebo dokonce 3x mu při nabíjení praskla natahovací šňůrka, pak už jsme to řešili spíše po mailech, ani to sem nepsal. Co se jejich zákaznického servisu týče, první reklamace OK, poté už byly jejich odpovědi ve stylu, ať se obrátíš na svého prodejce... Takže doporučuji kupovat ve velkých eshopech nebo ideálně pouze u oficiálních distributorů – odkazy najdeš na stránkách výrobce, pak by neměl být problém. Vím, že bych měl propagovat českou ekonomiku a proto ti doporučím pražskou Supru, tak jak ti psal DanM. Pak by tu byl ještě jeden eshop, který bych zvážil oslovit, ale na zbytek bych se z vysoka vybodnul, protože nebudeš mít zajištěnej případnej servis.
 
V Německu je dobrej eshop třeba tady: https://www.bogensportwelt.de/ nebo tady: https://www.arrowinapple.de/
Já mám perfektní zkušenost s Italama, kteří zastřešovali můj servis Mission SUB-1: https://www.bignami.it/en/archery-crossbows/
Někde tady byl odkaz na jedny rakušáky, kteří mají velice přívětivé ceny, zejména na modely Excalibur (tuším, že to tady někdo posílal, když měl v plánu pořídit Bulldoga a nějaké příslušenství).

Přeji šťastný výběr.
Odpovědět


Příspěvků v tématu
RE: TP Titan vs WR RDX400 + nezodpovedane otazky - od KOŘEN - 03-25-2020, 07:09 AM

Přejít na fórum:


Uživatel(é) prohlížející toto téma: 10 host(ů)