04-24-2020, 05:53 PM
(04-24-2020, 02:36 PM)Kaťas Napsal(a):(04-24-2020, 08:41 AM)Hynek Napsal(a): Pokud má někdo pocit z fotek, že některé terče jsou docela daleko… je správný. ? Parkur je menší, ale určitě ne zbytečně lehký(při zachování všech doporučení pro 3D a FITA terénní). O to je však zábavnější. Posloužil jsem jako zkušební králík (ne ten na fotce?), takže už jsem si ho prošel několikrát. Určitě doporučuju návštěvu. Pro milovníky terčovky jsou tam už od loňska i klasické terče.
Ahoj,
jak moc je to arrow friendly? Ten zajíc na skále a terčovnice bez zástěn vypadají z fotek trochu nebezpečně na tyhle vzdálenosti... Jinak bych to osobně jel zkusit...
Ahoj,
o šípy se neboj, parkur jsme stavěli s tím, že kolem terče není žádná velká skála nebo kámen.
Na ty vzdálenosti se to dá odstřílet, já to šel v neděli jen s cvičným lukem a terče jsem zasahoval.... (komory, to už je jiná )
Tu a tam pochopitelně zajede netrefený šíp pod jehličí, ale to je v lese asi normálka. Právě s ohledem na hledání šípů asi jednu zástěnu nakonec postavíme. U terénních terčovnic zástěny nejsou potřeba, terčovnice jsou dost veliké...
No a postavili jsme parkur proto, aby si to lidi vyzkoušeli, takže jsi kdykoliv vítán.
Zdraví,
Tomáš