Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nový 3D parkur na Lukostřelnici Litohlavy !
(04-25-2020, 05:37 AM)Hynek Napsal(a): Kaťasi, já jsem tam zatím o žádný šíp nepřišel. Ono je to postavené ve svahu nahoru, dolu. Dolů je za terči posekaná louka, tam se nic neztratí ani nezláme. Nahoru je za terči kopec a les, takže největší nebezpečí je, že ti šíp zakrtkuje, protože je tam hodně měkká půda. Přímo za terči je většinou volný prostor. Zrovna ten zajíc je na krátkou vzdálenost a do kopce. Určitě to tam není žádná lámačka na šípy.

Tak to jsou dobré zprávySmile
ale to sekání louk Vám nezávidímBig Grin vím jaké to je u nás na střelnici... přes léto člověk víc seká než střílíBig Grin

(04-24-2020, 05:53 PM)Tomáš Brůha Napsal(a):
(04-24-2020, 02:36 PM)Kaťas Napsal(a):
(04-24-2020, 08:41 AM)Hynek Napsal(a): Pokud má někdo pocit z fotek, že některé terče jsou docela daleko… je správný. ? Parkur je menší, ale určitě ne zbytečně lehký(při zachování všech doporučení pro 3D a FITA terénní). O to je však zábavnější.  Posloužil jsem jako zkušební králík (ne ten na fotce?), takže už jsem si ho prošel několikrát. Určitě doporučuju návštěvu. Pro milovníky terčovky jsou tam už od loňska i klasické terče.

Ahoj,
jak moc je to arrow friendly? Ten zajíc na skále a terčovnice bez zástěn vypadají z fotek trochu nebezpečně na tyhle vzdálenosti... Jinak bych to osobně jel zkusit...

Ahoj,
o šípy se neboj, parkur jsme stavěli s tím, že kolem terče není žádná velká skála nebo kámen.
Na ty vzdálenosti se to dá odstřílet, já to šel v neděli jen s cvičným lukem a terče jsem zasahoval.... (komory, to už je jiná  Dodgy  )
Tu a tam pochopitelně zajede netrefený šíp pod jehličí, ale to je v lese asi normálka. Právě s ohledem na hledání šípů asi jednu zástěnu nakonec postavíme. U terénních terčovnic zástěny nejsou potřeba, terčovnice jsou dost veliké...
No a postavili jsme parkur proto, aby si to lidi vyzkoušeli, takže jsi kdykoliv vítán.
Zdraví,
Tomáš

Hned jak seženu auto, nebo střelce řidiče, tak to ozkoušímeSmile
Odpovědět

Příspěvků v tématu
RE: Nový 3D parkur na Lukostřelnici Litohlavy ! - od Kaťas - 04-25-2020, 07:30 AM

Přejít na fórum:

Uživatel(é) prohlížející toto téma: 3 host(ů)