06-03-2020, 06:32 AM
V neděli jsem parkur prošel a protože porost v jarních deštících roste neuvěřitelným tempem, šel jsem ho rovnou prostříhat, aby všechny kolíky byly k nalezení, dalo se u nich stát a aby na všechny terče bylo dobře vidět. Samozřejmě jen tak, aby zbývající porost kolem mety/terče představoval alespoň minimální výzvu . Vyšlápnul jsem a uštípnul jsem i další větvičky na cestě na bernešku, kde už klestil Hynek, takže i tady je určitý progres.
Sbíráme další pozitivní zpětné vazby, takže můžu říct, že jsme rádi, že se parkur líbí.
Kaťasovi děkujeme za obsáhlou a upřímnou recenci. U zajíce zatím evidujeme 0 ztracených/zlomených šípů, takže necítíme potřebu ho přemístit, naopak mírná nervozita u střelců nám nevadí . Na krkavcovi jsme se při sběru šípů zatím vždy propletli porostem a to samé u poslední terčovky (ale tuhle terčovnici jsem snad z modré ještě neminul...). Minimálně jedna zástěna však bude, a to hned jak dokončíme další budovatelské úsilí.
Uvítáme u nás i další střelce, kteří náš parkur podrobí přísnému zhodnocení.
Těšíme se na Vás!
Sbíráme další pozitivní zpětné vazby, takže můžu říct, že jsme rádi, že se parkur líbí.
Kaťasovi děkujeme za obsáhlou a upřímnou recenci. U zajíce zatím evidujeme 0 ztracených/zlomených šípů, takže necítíme potřebu ho přemístit, naopak mírná nervozita u střelců nám nevadí . Na krkavcovi jsme se při sběru šípů zatím vždy propletli porostem a to samé u poslední terčovky (ale tuhle terčovnici jsem snad z modré ještě neminul...). Minimálně jedna zástěna však bude, a to hned jak dokončíme další budovatelské úsilí.
Uvítáme u nás i další střelce, kteří náš parkur podrobí přísnému zhodnocení.
Těšíme se na Vás!