Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Turnaje a zobrazení v novém fóru...
#3
Člověče- těžko říct.
Mám zkušenosti s několika fóry. Jednak klasické webové- ty jsou nepřehledné, protože jsou opravdu primárně určené pro plkání.
V tomto formátu stará diskuze lukostřelce (tam jsem dělal moderátora), diskuze 3D, Atarn a diskuze Větví.

Lukostřelec to měl bezvadné, ale přesně si vybavuji moment kdy se to vymklo z ruky. Zachránit to mohl zásah admina za cenu obrovské časové dotace, nebo dát práva lidem kteří na to mají čas. Přihlásil se chlapík ze Slovenska a byl schopný napsat za den až 60 příspěvků, většinou mimo téma. Nějak se to nechalo žít vlastním životem a stalo se totéž co na Atarnu- pokud tě zajímá lukostřelba a svět kolem ní a ne jenom ježdění na závody, stalo se to nepřehledným. Když chtěl někdo nějaký problém rozebírat, založil si nové téma a časem už tam psali skoro vesměs lidé kteří se v problematice moc neorientují. Zhroucení informačního toku je téma k mnoha večerům. (osobně si myslím, že na tom má trochu podíl kombinace svěření výroby luků a šípů továrnám spolu s požadavkem na nízkou cenu:-))

Atarn to samé- nádherný projekt Stevena Selbyho- obrázky, odkazy, články........až do zakladatelova vyhoření a teď už plkárna řešící problémy vyřešené před deseti lety. Už je skoro nemožné najít nějakou informaci, byť velmi starou.

Větve jsou ošetřené aby se na nich nestalo to, co na 3D,Atarnu a Lukostřelci. Jeden rozhodný přispěvatel je totiž schopen fórum prostě utlouct a ono přestane sloužit komunikaci, ale jenom jako oznamka, případně bojiště. Přihlašování je značně složité a podléhá kontrole. Když je někdo kokot, dostane padáka. Výsledek je, že tam už nejsou skoro žádné příspěvky:-),

Nechte tomu čas.
Odpovědět


Příspěvků v tématu
RE: Turnaje a zobrazení v novém fóru... - od Mýša - 05-29-2017, 08:55 AM

Přejít na fórum:


Uživatel(é) prohlížející toto téma: 1 host(ů)