12-23-2020, 10:14 PM
Tak nevím co by si tu Kořen měl zametat a osobně se s ním zná skoro věčina včetně mé osoby - rozhodně anonymní není. Je zajímavé, že kamkoliv přijde kuse.cz, tak je problém a spousta lží - viz. heuréka server či tady. Spousta fejkovejch profilů a umetání cesty. Nic se nezměnilo i ántré jaké zase mělo kuse.cz, když znovu vešlo na tento server a forum. Moc dobře si to pamatuji z minulého fora u téma ultramax.
"cituji : Proto jsem ani do ted nebyl zde na fóru, prostě práce je hodně a času málo". Předvánoční čas a času je nazbyt že ... ne zase zametání cest a tlučení klínů do hlavy a snaha o překroucení toho jak to je když se ukáže problém.
Za mě osobně pane Cermane s koněm toho pupíka nemáte nic co společného, ale posed a krmeliště ... v tom připisuji plusové 2 body každému z vás po 1 bodu - tedy násobené nuzovým stavem.
"cituji : Proto jsem ani do ted nebyl zde na fóru, prostě práce je hodně a času málo". Předvánoční čas a času je nazbyt že ... ne zase zametání cest a tlučení klínů do hlavy a snaha o překroucení toho jak to je když se ukáže problém.
Za mě osobně pane Cermane s koněm toho pupíka nemáte nic co společného, ale posed a krmeliště ... v tom připisuji plusové 2 body každému z vás po 1 bodu - tedy násobené nuzovým stavem.