06-03-2017, 08:11 PM
No vida, člověk se dozví spoustu zajímavých informací. Je fajn, že to sem píšeš, protože je to tu hezky po kupě. Hledat střípky těchto informací muselo být zdlouhavé (ostatně i psaní článků), ale jsem rád, že si najdeš čas a sepisuješ to sem. Nu a podle sledovanosti vlákna nejsem určitě jediný, koho to zajímá. Nechci ti to tu plevelit, ale vím, jak člověka potěší, když mu někdo zareaguje na příspěvek, se kterým se fakt piplal a mohl ten čas vynaložit úplně jinak. Takže ode mě máš palec nahoru a velký dík
A možná jedna taková myšlenka, která mě při čtení napadla. Je fakt zajímavé, jak se během posledních dejme tomu deseti let změnily jednak vzhledy, velikosti, tvary, ale také výkony kuší. Jsem zvědavý, kam to bude směřovat v příštích letech. Už takhle mají ty kuše energie až až a zvyšování rychlosti šípu má snad jen výhodu v ploché balistické křivce, takže lov (kvůli kterému jsou na západě převážně kuše vyráběny) je potom "jednodušší". Ale 330 nebo 400 FPS - zvíře nepocítí rozdíl...
A možná jedna taková myšlenka, která mě při čtení napadla. Je fakt zajímavé, jak se během posledních dejme tomu deseti let změnily jednak vzhledy, velikosti, tvary, ale také výkony kuší. Jsem zvědavý, kam to bude směřovat v příštích letech. Už takhle mají ty kuše energie až až a zvyšování rychlosti šípu má snad jen výhodu v ploché balistické křivce, takže lov (kvůli kterému jsou na západě převážně kuše vyráběny) je potom "jednodušší". Ale 330 nebo 400 FPS - zvíře nepocítí rozdíl...