Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Příběh jedné kuše aneb odvrácená tvář české kušostřelby.
#4
Milý Alfonzi, pokud byste svou reakci nechal na ráno, a ráno si to celé znovu přečetl, asi by nevznikla. Smile
Nekontaktoval jsem Vás z jednoho jednoduchého důvodu. Nemám vůči Vám naprosto žádnou výhradu. A nemáte tak důvod se jakkoli bránit či obhajovat.
Velmi precizně a podrobně jste zaznamenával životní cestu své kuše a s velkým zájmem jsem ji celou dobu sledoval. Znovu jsem všechny Vaše příspěvky pročítal v neděli, abych se ujistil, že jste sám neměnil hlavu za jinou, s menším úhlem atd. Nepiloval výstupek a nepsal fixou zespoda správné fps. Navíc přihlášen jste zde byl naposledy začátkem ledna, tak jsem neviděl jediný důvod Vás sem znovu tahat, když se tomu již delší dobu nevěnujete. Trochu úsměvné možná bylo tvrzení, že jste z kuše před prodejem vystřelil zhruba do sta rán a pak vyměnil tětivu před prodejem za novou, ale jak říkám, s životní cestou této konkrétní kuše jsem byl obeznámen před nákupem a kupoval ji tzv. „as is“. Navíc krásně jste celou zásilku dopodrobna popsal předem v mailu do nejmenších detailů.
Není to samozřejmě žádná tragédie, střílím 3D, takže kuše nyní bude pod dohledem kluků-finalistů mistrovství světa (a za jejich neocenitelné pomoci) plně customizována – nový rail, patrně nová hlava, nová spoušť atd, takže tím celý příběh postupně skončí. Škoda jen, že asi nejste jediný, kdo si takovou kuši, poskládanou stylem „co dům dal“, koupil. A právě proto vznikl tento text.
Odpovědět


Příspěvků v tématu
RE: Příběh jedné kuše aneb odvrácená tvář české kušostřelby. - od Raul - 10-12-2022, 06:59 AM

Přejít na fórum:


Uživatel(é) prohlížející toto téma: 3 host(ů)