Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Příběh jedné kuše aneb odvrácená tvář české kušostřelby.
#7
To Raul

Abychom se lépe pochopili - tvůj příspěvek je napsán dvojsmyslně a mne už uráží jen ten fakt, že si vypůjčuješ mé staré příspěvky a mé tvrzení před prodejem a vytrhuješ z kontextu to co ti je vhod. A co mě nejvíce s..e je fakt, že to vše pospojuješ v jednu slátaninu na jediné stránce spolu s něčím o Cermanovi. Když už k tomu máš koule, tak ho zde oslovuj jménem a nespojuj mne nikterak prosím s jeho osobou. Takové to,, Vím, že si to čtete i Vy, pane" je opravdu chlapské vystupování. Nemotej hrušky a jablka-napiš dotaz mě, pak nas..Cermanovi na hlavu. A je to OK. Co na tom nechápeš. Nezasvěcený člověk si po přečtení tvého příspěvku udělá fajn obrázek.

A opět ukazuješ jaký jsi člověk: ,,Trochu úsměvné možná bylo tvrzení, že jste z kuše před prodejem vystřelil zhruba do sta rán a pak vyměnil tětivu před prodejem za novou, ale jak říkám, s životní cestou této konkrétní kuše jsem byl obeznámen..."
To je právě ta podprahová informace kterou tady všem sděluješ. Největší syčák jsem já, pak Cerman. Tak chlapče jenom k tomuhle ti napíši, že mám odjakživa rád všechny mé věci v pořádku. Nastřelil jsem a kuši odložil. Pak po dlouhé době došteloval pár výstřelama a jelikož Matrix drbal dle mého omotávku víc, než by se mi líbilo, tak jsem ji před prodejem vyměnil ( také bylo zde popsáno, ale proč to zmiňovat, že? ) A to jen proto, aby jsi byl spokojený. Měl jsem ji navíc. Tak to se ti nepozdává? 
To je úsměvné? Na to je rčení - podle sebe soudím tebe, že.

Na mém Micru mám od koupě vystřeleno tak padesát ran a musím ti to také dokazovat? Nastřelil jsem a pak také odložil. Mám toho moc, nemám čas na střílení. Tak co je na tom špatného?

Kdyby jsi měl nějaké chování, tak jsi mě kontaktoval a já to mohl Cermanovi omlátit jakožto první majitel o hlavu.
A věř mi, že pokud je pravda co jsi popsal, že by se moc divil. Ta kuše měla záruku a byla jako všechny vedená u výrobce. Takhle jsi to akorát pohnojil. Také jsi mi kuši mohl vrátit. Né, ty jsi byl spokojený, střílel upravoval a po roce a půl jsi od někoho zjistil, že je něco špatně. 

A co myslíš, že na těch stažených fotkách z netu uvidíme? Možná tak to, že máš přešponovanou tětivu. Nic víc. Nový Matrix není, už se nevyrábí, ta druhá je snad M310 jak píšeš a ta třetí ,, tvá" je špatná?
Prostě to tady podáváš tak, jak chceš aby to vypadalo. Nemohu tvrdit, že to nebylo poskládaný. Já nevím jaké má Cerman možnosti. A sám nemám takové zkušenosti abych to mohl s klidem potvrdit. A hlavně už mne to ani po tvém výstupu zde nezajímá.

Takže pokud se zde nechceš omlouvat, protože jsi opravdu přestřelil, tak udělej alespoň jedinou věc. Odděl ty sračky o Cermanovi od mé osoby a ty o mě si piš kam chceš třeba pod čárou. Ať si to pan Cerman Vyžere sám. Ale věř, že na tvůj pláč zde neodpoví. Má to na háku. To už ukázal několikrát.
Odpovědět


Příspěvků v tématu
RE: Příběh jedné kuše aneb odvrácená tvář české kušostřelby. - od Alfonz - 10-12-2022, 08:19 PM

Přejít na fórum:


Uživatel(é) prohlížející toto téma: 1 host(ů)