10-13-2022, 12:30 PM
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 10-13-2022, 05:36 PM uživatelem Raul.)
Milý Alfonzi. Dan to víceméně shrnul za mě, ale jen zopakuji, nebyl jste tu přihlášený už rok, naposledy v lednu. Nikdo z aktivních střelců, se kterými jsme to řešili celý víkend, o Vás nevěděl a neslyšel. Neměl jsem tak jediný důvod otravovat dospělého člověka, který se zjevně tomuto koníčku již delší dobu nevěnuje, o ničem neví a nemůže jakkoli ovlivnit. Dohadovat se s prodejcem se mi také nechtělo. Názor jsem si udělal, upgrade zajistil jinde. V textu jste velmi jasně oddělen od čehokoli a váš nick slouží pouze jako popis toho, jak jsem k té kuši přišel. A také jako ukázka naprosto jasného původu a zmapování věcí, které se s ní před mou koupí odehrávaly.
Nicméně máte pravdu v jedné věci. Netušil jsem, že jeden z nejaktivnějších členů kušostřelecké komunity nasází za rok a půl víc příspěvků na fórum, než šípů do terče... Proto tvrzení o stovce výstřelů jsem opravdu vzal na lehkou váhu. Už jen proto, že jde o číslo, které já, jakožto věčný začátečník, vystřílím během 3-5 tréninků. Pokud je tomu skutečně tak, tak samozřejmě se musím omluvit za své, jak se ukázalo, neopodstatněné podezření. Omlouvám se.
Nicméně máte pravdu v jedné věci. Netušil jsem, že jeden z nejaktivnějších členů kušostřelecké komunity nasází za rok a půl víc příspěvků na fórum, než šípů do terče... Proto tvrzení o stovce výstřelů jsem opravdu vzal na lehkou váhu. Už jen proto, že jde o číslo, které já, jakožto věčný začátečník, vystřílím během 3-5 tréninků. Pokud je tomu skutečně tak, tak samozřejmě se musím omluvit za své, jak se ukázalo, neopodstatněné podezření. Omlouvám se.